Industry Wire

Geplaatst door Blogger by Nature

Het eerste kennis- en netwerkevent in Coronatijd is een feit!

Op zondag 6 september wordt door Blogger by Nature het eerste kennis- en netwerkevent in Coronatijd georganiseerd bij StayOkay in Soest. Dit jaarlijkse event voor bloggers, influencers en online ondernemers zou eerst op 4 juli plaatsvinden, maar vanwege de onzekerheid omtrent de Coronamaatregelen werd het verschoven naar 6 september. Daarmee wordt de bijeenkomst het eerste grote kennis- en netwerkevent in Coronatijd.

StayOkay Soest heeft alle voorzorgsmaatregelen genomen om het event Coronaproof te maken. Zo worden her en der verspreid handalcohol pompjes neergezet, worden de zitplaatsen voor de trainingen op anderhalve meter afstand van elkaar gezet, is er in de trainingszalen genoeg ventilatie en ook het lunchbuffet en de borrel naderhand worden Corona-proof aangepakt. Tijdens het netwerkplein in de middag staan de bedrijven buiten onder een overkapping en is er genoeg ruimte om te netwerken. De deelnemers maken in kleine groepjes hun ronde langs de stands van o.a. sponsors als Yoast (van de WordPress plugin), PR-bureaus, webshops, uitgevers en mooie merken.

Organisator Esmée Branbergen van Blogger by Nature: “afzeggen van mijn event was gewoonweg geen optie. En waarom zouden we ook? De Corona maatregelen kunnen we bij StayOkay prima in acht houden. Een event als dat van Blogger by Nature móet gewoon live gehouden worden. Alles speelt tegenwoordig online af. We worden een beetje online-moe. We zijn tenslotte zelf als blogger en online ondernemer ook alleen maar online bezig. Vaak eenzaam en alleen achter de keukentafel. Elkaar weer even in de ogen kijken, echte gesprekken voeren en contacten aangaan doe je het beste live. We kunnen elkaar alleen dit jaar niet knuffelen, maar hopelijk kan dat volgend jaar weer…”.

De organisatie zorgt voor hippe mondkapjes voor alle deelnemers. Esmée zegt: “het is zeker niet verplicht om ze te gebruiken. Zie het als een leuke gadget, die ook nog eens goed van pas kan komen als je daarvoor kiest”.

Ruim 50 bloggers, influencers en online ondernemers kijken uit naar dit jaarlijkse event dat op 6 september voor de 4e keer georganiseerd wordt.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht