Industry Wire

Geplaatst door Pinterest

Eerste online Pinterest summit van Nederland op 1 juli 2021

Ondernemers laten enorme kansen liggen. Daarom organiseert Maaike Gulden samen met de Pinterest experts van Nederland op 1 juli het allereerste Pinterest summit van Nederland, dat helemaal gratis en online te volgen is.

Pinterest is een krachtig platform dat veel ondernemers onderschatten. Ze denken dat het alleen draait om mooie plaatjes verzamelen om je bruiloft of volgende vakantie te plannen. Een gemiste kans. Pinterest is na Google de grootste zoekmachine ter wereld die voor meer verkeer en verkopen kan zorgen, en geen ander social media kanaal zoals Instagram, Facebook of Linkedin. Mensen gebruiken Pinterest om hun volgende aankoop te plannen.

Gratis online Pinterest Summit

Daarom organiseert Maaike Gulden samen met Pinterest, Tailwind en 5 toonaangevende Pinterest experts van Nederland dit online Pinterest summit op 1 juli. Ondernemers en marketeers kunnen een dag lang online gratis trainingen volgen, zodat ze dit platform optimaal kunnen inzetten.

Ondernemers laten enorme kansen liggen

Initiatiefnemer en social media expert Maaike Gulden is Pinterest-gebruiker van het eerste uur. Ze vindt het jammer dat veel ondernemers en marketeers dit platform links laten liggen. Wereldwijd zijn er maandelijks ruim 478 miljoen gebruikers actief. In Nederland zijn dat er 5,34 miljoen en in Vlaanderen 2,96 miljoen.

Pinterest barst van de shoppers

Mensen zoeken op Pinterest bewust naar content waardoor deze niet als storend ervaren wordt. Ze doen dit om hun volgende aankoop te plannen. “Pinterest barst dus van de shoppers. Voor mij als ondernemer is daarnaast het voordeel dat dit kanaal mij weinig tijd kost terwijl het mij de meeste websitebezoekers en klanten oplevert. Je kunt je content inplannen, ongestraft links delen en hoeft niet te reageren of continu online te zijn om de algoritmes te pleasen”, aldus Maaike Gulden.

Meedoen

Het volledige programma van de summit is te vinden op www.themarketingfactory.nl. Inschrijven voor het gratis online summit kan ook via deze site.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht