Industry Wire

Geplaatst door Ben & Jerry's

Eerste openingsweekend van de Ben & Jerry’s Chunky Experience pop-up in Rotterdam een groot succes

Eerste openingsweekend van de Ben & Jerry’s Chunky Experience pop-up in Rotterdam een groot succes

Rijen dik voor de deur aan ijsliefhebbers, op naar het finaleweekend

Rotterdam, 18 september 2023 – Een constante rij voor de ingang van de Ben & Jerry’s Chunky Experience afgelopen weekend verklapte al dat dit iets was wat je niet mocht missen. Menig ijsliefhebber ging op Ben & Jerry’s expeditie en ontdekte een wereld waar de chunks en swirls je om de oren vliegen. Het eerste openingsweekend was een groot succes, en gelukkig is er goed nieuws voor de geïnteresseerden die nog niet langs hebben kunnen gaan. Aankomende vrijdag 22 t/m zondag 24 september is het tweede en tevens laatste weekend dat de Hofbogen in Rotterdam een genot zijn voor je smaakpapillen, alsook the-place-to-be om al je zintuigen te laten prikkelen.

Ben & Jerry’s Chunky Experience
Wat is er beter dan een Ben & Jerry’s favoriet alleen te proeven? Juist ja! Je wil het ook voelen, ruiken en beleven. Reden genoeg voor het ijsmerk om een fysieke experience te openen. Gedurende twee weekenden in september biedt Ben & Jerry fans de mogelijkheid om in een Ben & Jerry’s wereld te stappen en deel uit te maken van een Sundae ervaring die je meeneemt door alle lagen van een heerlijke romige en zachte Ben & Jerry’s pint. De pop-up werd afgelopen donderdagavond feestelijk geopend met een exclusief diner voor een select aantal influencers en journalisten, waarna het eerste openingsweekend volgde. En dit lieten veel mensen niet zomaar aan zich voorbij gaan. Veel mensen waren wilden hun zintuigen wel geprikkeld laten worden tijdens deze Chunky Experience. Denk aan een 360 photobooth, Ben & Jerry’s twist op het trending ‘Sip & Paint’ en met als kers op de taart een one-of-a-kind immersieve audiovisuele ervaring. Met uiteraard.. heel veel gratis ijs!

Lieve Dings, Brand Manager Ben & Jerry’s, is blij met de enthousiaste reacties op de pop-up: ‘Ons doel is om fans en onze doelgroep eraan te herinneren dat Ben & Jerry’s meer is dan alleen een ijsmerk. Het idee om chunks, swirls & fun naar onze fans te brengen in een digital- en physical world, is samengekomen in deze unieke immersive experience en daar ben ik onwijs trots op!’

Sundae sensatie
Eerder dit jaar heeft Ben & Jerry’s drie nieuwe Sundaes smaken gelanceerd. Ook wel de meest chunky en swirly smaken die de ijs-uitvinders ooit hebben ontdekt. De nieuwe getopte ijsjes – waarvan één helemaal vegan – zijn geïnspireerd op de iconische Amerikaanse sundae ijsjes. De nieuwe Sundaes zijn fairtrade en zitten vol met eerlijke en geliefde ingrediënten, precies zoals Ben & Jerry’s fans van ze gewend zijn. Dat betekent Fairrukkelijk ijs, rechtstreeks uit de Ben & Jerry’s ijsfabriek in Hellendoorn; daar waar de enige echte Ben & Jerry’s koeien grazen. En natuurlijk de brownies van de sociale bakkerij Greyston.

Bezoek Ben & Jerry’s Chunky Experience in de Hofbogen in Rotterdam, op de Raampoortstraat 16. De experience is nog geopend op vrijdag 22 september van 16:00-21:00 uur en zaterdag 23 en zondag 24 september van 12:00-21:00 uur. Toegang is gratis.

– einde persbericht –

Noot voor de redactie, niet voor publicatie
Deze informatie wordt u toegezonden door Glasnost in opdracht van Ben & Jerry’s. Voor meer informatie neem contact op met Manon van Brecht via manon@glasnost.amsterdam / 06 185 758 46.
Hi-res afbeeldingen kunnen hier worden gedownload.

Over Ben & Jerry’s
Ben & Jerry’s maakt al geweldig ijs sinds het bedrijf werd opgericht door schoolvrienden Ben Cohen en Jerry Greenfield in 1978. Hun doel is (en is altijd geweest!) om het best mogelijke ijs te maken, op de aardigste mogelijke manier. We gebruiken Fairtrade-gecertificeerde ingrediënten in ons assortiment van niet-zuivelproducten, waaronder suiker, cacao, vanille, bananen en koffie. Voor meer informatie over hoe wij zaken doen, kijk op benjerry.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht