Industry Wire

Geplaatst door Whitfieldd.com

Eerste vergelijkingssite voor accountants lanceert nu ook jobboard

Hilversum, 20180213 — Whitfieldd.com, de vergelijkingssite voor accountants -en administratiekantoren zet voet aan de grond binnen de bemiddelingsmarkt van financiële banen en freelance opdrachten. Het platform Jobs.whitfieldd.com zorgt ervoor dat vraag en aanbod binnen de financiële banenmarkt nog makkelijker op elkaar aansluiten.

Efficiency voor werkgever/opdrachtgever
Werkgevers profiteren van een uiterst gebruiksvriendelijk en interactief dashboard waarin zij alle vacatures en opdrachten kunnen beheren. Zij kunnen direct met de kandidaten communiceren via ‘direct messaging’. Daarnaast kan eenvoudig een ‘vervolggesprek’ worden gepland of een ‘afwijzing’ verstuurd en door de koppeling met LinkedIn heeft de werkgever naast de CV een extra tool in handen om nog beter een beeld van de kandidaat te krijgen.

Eenvoudig reageren voor de kandidaat
Een kandidaat kan eenvoudig reageren op vacatures met zijn of haar LinkedIn-profiel. Geen LinkedIn? Geen probleem! Kandidaten krijgen een overzichtelijk beheerdersdashboard waarin meerdere CV’s online opgemaakt kunnen worden. Hebben zij een interessante vacature gezien? Reageren met het juiste passende CV kan met een paar klikken.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht