Industry Wire

Geplaatst door ZoomBIM – WEM Modeler

Eerste WEM Conference in de RAI Amsterdam: ‘Maatwerk software zonder programmeren’

Amsterdam, 4 oktober 2016 – Het Amsterdamse softwarebedrijf ZoomBIM organiseert op 12 oktober 2016 haar eerste jaarlijkse WEM Conferentie in de RAI Amsterdam om het state of the art no-code platform , de WEM Modeler (kortweg WEM) te presenteren. WEM stelt iedereen in staat maatwerk software te bouwen, zonder programmeren.

Organisaties willen én moeten steeds sneller kunnen schakelen in hun digitale processen om te kunnen blijven voldoen aan de verwachtingen van zowel externe als interne stakeholders. Het WEM platform speelt hierop in en biedt bedrijven de kans om snel op interne behoeften en marktontwikkelingen in te spelen.

Iedereen kan WEB applicaties bouwen

Het WEM platform stelt (bijna) iedereen in staat maatwerk applicaties te maken door het gebruik van een simpel drag-and-drop proces. “Met de WEM Modeler bieden wij een state of the art platform. Programmeurs kunnen er sneller mee ontwikkelen (low-code rapid application development), maar iedereen met basiscomputervaardigheden kan met WEM ook applicaties bouwen,” legt directeur Rob Schilperoort uit. “WEM is applicatie ontwikkeling zoals het van succesvolle ondernemingen wordt verwacht: maatwerk software die net zo snel kan worden aangepast als je bedrijf verandert. Omdat je niet programmeert, maar je bedrijfsprocessen modelleert noemen wij het Rapid Application Modeling (RAM).” De mogelijkheden met WEM zijn oneindig, van het automatiseren van formulieren tot complexe enterprise systemen en zelfs geavanceerde integratie mogelijkheden.

Zien is geloven

“Je moet WEM zelf ervaren om te geloven wat je er allemaal mee kan,” vervolgt Schilperoort. “Tijdens de WEM Conference wordt er niet alleen over de ontwikkelingen en kansen gesproken, ze worden live gedemonstreerd. Tevreden klanten zoals o.a. VGZ, Perined en Fortrus vertellen zelf op 12 oktober hoe zij met WEM in staat zijn om snel op marktontwikkelingen te reageren en hun procesideeën te realiseren.”

Hoe snel dat kan kunnen bezoekers zelf ervaren: tijdens het evenement zijn enkele ervaren WEM adviseurs aanwezig die op verzoek eigen maatwerk software voor hen bouwen: klaar terwijl u wacht!

Deelname aan de WEM Conference is kosteloos na voorafgaande registratie op https://conference.wem.io. Het aantal deelnemers is beperkt, aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld.

Over ZoomBIM – WEM Modeler

ZoomBIM – WEM Modeler is een snel groeiend Amsterdams bedrijf. ZoomBIM begon als applicatie leverancier met een mooie interne tooling en biedt sinds begin dit jaar deze tooling aan onder de naam WEM Modeler. Het WEM modelleer platform is gratis toegankelijk voor iedereen die een account aanmaakt op de website. Al vanaf € 30,- per maand kun je je applicatie publiceren.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht