Industry Wire

Geplaatst door Knibble

Elektronica vergelijker viert driejarig bestaan

Knibble.nl viert deze maand zijn driejarig bestaan. Inmiddels is deze online vergelijker niet meer weg te denken als het gaat om op eerlijke wijze elektronica te vergelijken voor diverse doelgroepen. In de afgelopen drie jaar hebben 750.000 mensen elektronicaprijzen vergeleken bij ruim 180 webshops. Dit aantal neemt alleen maar toe en dus is Knibble uitermate trots op het behalen van deze mijlpaal. Vanzelfsprekend heeft Knibble de intentie om verder door te groeien en nog meer mensen te helpen in hun zoektocht naar elektronica.

Hoe het begon en hoe Knibble werkt
Knibble is in 2015 opgericht door een hecht en creatief team in het Noord-Hollandse Nieuwe Niedorp met als doel om een eerlijke en transparante prijsvergelijker op te zetten voor de elektronicabranche. Transparantie richting de consument is van toegevoegde waarde en daar is de website dan ook op ingericht. Daarnaast staat de prijsontwikkeling centraal waardoor je als consument altijd verzekerd bent van de laagste prijs.

Prijsverloop van elektronicaproducten middels een prijsgrafiek volgen
Het prijsverloop van de elektronica producten is te volgen middels de zogenaamde prijsgrafiek. De prijs van een bepaald product is geen dag hetzelfde. De consument krijgt te maken met allerlei aanbiedingen van de vele (web)winkels, de ene keer komt de ene shop gunstiger uit, de andere keer een andere shop. Wat dat betreft is de prijsgrafiek van Knibble een ware uitkomst. Deze toont namelijk het prijsverloop van een bepaald product. Zeker als de prijs sterk wisselt, kan je daardoor op een gunstig moment je elektronica met extra voordeel aanschaffen.

De beknibbel-wekker
De beknibbel-wekker is een handige wekker voor de mooiste aanbiedingen en laagste prijzen. Zodra een bepaald product in de aanbieding is, geeft Knibble een seintje. Dit geldt ook als de prijswekker het ingestelde budget heeft bereikt. Zo betaalt de consument nooit meer dan het van tevoren ingestelde bedrag voor bijvoorbeeld een laptop, televisie of ander elektronicaproduct.

Waarom vergelijken via Knibble ?
Het is om meerdere redenen zinvol een vergelijking te doen via de site van Knibble. Wij zetten de voordelen van Knibble graag op een rij:

– Het eerlijk vergelijken helpt de consument om te besparen op de aanschaf van elektronica
– De keuzehulp werkt gemakkelijk en helpt de consument het meest ideale product te vinden
– Op de website is het mogelijk om eenvoudig te vergelijken op specificaties van elektronicaproducten
– Knibble vergelijkt bijna 90.000 elektronicaproducten, met meer dan 570.000 prijzen
– Prijzen uit ruim 180 webshops worden vergeleken, zonder beperkingen, dus de consument is verzekerd van een eerlijke prijsvergelijking

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht