Industry Wire

Geplaatst door Dutch Digital Agencies

Elvire Jaspers (WeAreBrain) en Nienke van Heusden (Kaliber) treden toe tot DDA bestuur

Wisseling van de wacht binnen Dutch Digital Agencies. Elvire Jaspers van WeAreBrain en Nienke van Heusden van Kaliber treden toe tot het DDA bestuur. Jaspers wordt verantwoordelijk voor de portefeuille PR & Thought Leadership, Van Heusden ontfermt zich over de interne kennisdeling en evenementen. 

Elvire neemt het stokje over van Jasper Verbunt (Redkiwi), die zich de afgelopen 4 jaar heeft ingezet voor de branchevereniging. Elvire: “WeAreBrain is nu 6 jaar lid van DDA en ik zie er naar uit in het bestuur plaats te nemen. Dit om een bijdrage te kunnen leveren aan de zichtbaarheid te vergroten in de komende jaren. Ik zal natuurlijk het werk van mijn voorganger voortzetten en met mijn nieuwe ideeën DDA naar een hoger niveau helpen, samen met mijn mede-bestuur en de DDA leden.”

Nienke neemt in de komende maanden het stokje over van Zakaria Amlal (Gracious), die in april officieel afzwaait. Nienke: “Ik heb er superveel zin in. Ontzettend leuk om een nieuwe uitdaging te hebben voor de komende jaren en om samen met de andere bestuursleden en het bureaumanagement de digitale bureaus nog slimmer te maken. Ik weet zeker dat we veel voor elkaar gaan krijgen om de digitale bureaus in Nederland betekenisvoller te maken. Want dat digitale bureaus werk van betekenis maken, staat wat mij betreft vast. De ontdekkingsdrift die Kaliber koestert, zie ik ook terug in andere bureaus. En door onderlinge samenwerking kunnen we dat nog beter inzetten en goede oplossingen bedenken. Daar draait het om.”

Voorzitter en portefeuillehouder Belangenbehartiging Mark Landman is positief: “We zijn enorm blij met het toetreden van Elvire en Nienke tot het bestuur van de DDA. De ervaring en persoonlijkheden van Nienke en Elvire gaan met zekerheid een goed fundament vormen om de behaalde resultaten en stabiliteit vanuit Jasper en Zakaria nog verder te brengen. Daarnaast is het ook erg mooi om te zien dat we met deze stap meer diversiteit binnen het DDA bestuur krijgen. Iets dat vanzelfsprekend van groot belang is binnen onze hele branche. We zijn Jasper en Zakaria enorm dankbaar voor alle inspanningen die zij de afgelopen jaren in de DDA geïnvesteerd hebben, met met erg mooie resultaten tot gevolg.”

Bestuur 

Het DDA bestuur bestaat vanaf nu uit Mark Landman (voorzitter en portefeuille Belangenbehartiging, DotControl), Martijn Vervoordeldonk (portefeuille Finance, iO), Pieter Aarts (portefeuille Talent, Ordina), Nienke van Heusden (portefeuille Kennis en Inspiratie, Kaliber) en Elvire Jaspers (portefeuille PR & Thought Leadership, WeAreBrain). Fenna van Raaij en Pam Scholtes zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht