Industry Wire

Geplaatst door EnyMate

Energiemeter EnyMate maakt energie besparen leuk

De verkoop van de eerste honderd EnyMate energiemeters is gestart en de zeer complete website gelanceerd.
 
De gemeten gegevens kunnen in realtime bekeken worden op een draadloze display, mobiele telefoon of PC. Daarnaast kunnen de gegevens bewaard worden op enymate.nl, waar ze per dag, week, maand of jaar in grafieken bekeken kunnen worden. Later zal het ook mogelijk zijn gegevens van familie of vrienden te vergelijken. Enymate.nl biedt tevens veel actuele informatie en tips op het gebied van energie en besparen, zowel voor de consument als voor het bedrijfsleven.
De site zal worden uitgebreid met allerlei tools en projecten om energiebesparen nog leuker te maken.
 
Hoe werkt EnyMate
Het basisstation en de sensoren van EnyMate kan de gebruiker zelf, zonder hulp van een installateur of vakman, in de meterkast plaatsen. Het basisstation stuurt zijn gegevens draadloos naar het beschikbare display, een PC of zelfs een mobiele telefoon.
 
Actief aan de slag
EnyMate geeft meer inzicht in het dagelijkse energieverbruik. Op elk moment van de dag. Een investering in besparende apparatuur of het bewust uitschakelen van de bekende stand-by stand van de TV is direct zichtbaar in de grafieken. Wanneer de gebruiker het huis verlaat ziet hij of zij via de draadloze display bijvoorbeeld direct of grote stroomverbruikers uit zijn en overal in huis het licht is uitgedaan.
 
Privacy
EnyMate maakt gebruik van een afgeschermde Bluetooth verbinding. Er is geen directe internetverbinding nodig. Hierdoor kan worden voorkomen dat afwezigheid, bijvoorbeeld tijdens een vakantie, door derden kan worden bemerkt.
Met EnyMate blijft overstappen naar een andere energieleverancier eenvoudig. Men hoeft geen gebruik te maken van de slimme meters die energiebedrijven aanbieden. Daarbij blijven de gegevens na een overstap altijd beschikbaar voor de gebruiker
 
Zie meer, verbruik minder                                   
Onafhankelijke studies tonen aan dat het direct weergeven van het energieverbruik de beste methode is om te helpen bij het besparen.
 
Meer informatie vindt u op www.enymate.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht