Industry Wire

Geplaatst door ESET

ESET gaat op zoek naar ‘Heroes of Progress’

Sliedrecht, 25 mei 2022 – ESET, een wereldwijde leider op het gebied van digital security, kondigt vandaag haar zoektocht aan naar ‘Heroes of Progress’. Het bedrijf, dat zich inzet voor het beschermen van vooruitgang middels hun digital security-oplossingen en -diensten, zoekt de meest visionaire denkers van de 21e eeuw die bij hebben gedragen aan vooruitgang in een verscheidenheid van industrieën. Speerpunt hierin is dat technologie centraal staat in de geboekte vooruitgang.

Alle moderne vooruitgang wordt op zijn minst ondersteund door technologie; het geeft ons de mogelijkheid om dingen te kunnen doen waar we anders niet toe in staat waren geweest. ESET wil daarom de briljante, vaak eigenzinnige bedenkers die ten grondslag liggen aan deze grootse dingen in de schijnwerpers zetten.

Dave Maasland, CEO van ESET Nederland, licht toe: “ESET gelooft in de kracht van technologie. Want zonder technologie kunnen we als mensheid de grote problemen van deze tijd niet oplossen. Er zijn veel mensen die zich dagelijks inzetten voor een betere, schonere, eerlijkere wereld. Het is tijd dat we die mensen, die vooruitgang mogelijk maken meer gaan vieren en onder de aandacht brengen. Daarom gaan wij met onze campagne “Heroes of Progress” op zoek naar deze mensen. Zie het als de Oscars voor diegene die zich bezighouden met technologische vooruitgang.”

De nominaties openen vandaag en sluiten op 26 juni 2022. Nomineren kan via Progress.Protected – Nomineer jouw hero of progress.

De inzendingen moeten in een korte samenvatting het beste, meest vooruitstrevende of progressieve werk, met een positieve impact dankzij technologie, van de genomineerde in kwestie schetsen. Daaronder valt elke technologie die werd uitgevonden, goedgekeurd en verbeterd en die een vooruitgang betekende voor de industrie, de maatschappij of de gemeenschap. Een jury van deskundigen, onder leiding van ESETs Chief Business Officer, Ignacio Sbampato, zal alle inzendingen beoordelen en de publicatie van de wereldwijde ‘Heroes of Progress’ vindt plaats in september 2022 op de website van ESET en Forbes.com.

Ignacio Sbampato, CBO bij ESET, verklaart: “Als we ons even inbeelden wat het verlies van de bijdragen van de creatieve denkers uit de geschiedenis zou betekenen voor de technologie van vandaag, wordt het duidelijk waarom hun inspanningen moeten worden toegejuicht. Daarom hecht ESET enorm veel belang aan de ontwikkeling van de wetenschap, en de initiatieven op het vlak van technologie, onderzoek en bedrijfsverantwoordelijkheid die ons bedrijf nastreeft met onze collega’s, klanten, partners en de gemeenschappen waarin we actief zijn. We zijn verheugd om onze zoektocht naar echte ‘Heroes of Progress’ te starten, zodat we al hun verbazingwekkende prestaties over de hele wereld kunnen vieren en de vooruitstrevende geesten die helpen om van onze planeet een betere plek te maken in de schijnwerpers te zetten.”

Meer informatie over ESETs visie op vooruitgang vind je hier: https://www.eset.com/nl/progress-protected/ 

Over ESET

Al meer dan 3 decennia ontwikkelt ESET® toonaangevende IT-beveiligingssoftware en -diensten om bedrijven, kritieke infrastructuur en consumenten wereldwijd te beschermen tegen steeds complexere digitale bedreigingen. Inmiddels is ESET uitgegroeid tot het grootste IT-security bedrijf uit de Europese Unie met oplossingen variërend van endpoint en mobile security, tot encryptie en tweefactorauthenticatie. ESET beschermt en monitort 24/7 op de achtergrond en werkt beveiliging in real-time bij om gebruikers veilig te houden en bedrijven zonder onderbreking te laten werken. Evoluerende bedreigingen vereisen een evoluerend IT-beveiligingsbedrijf dat veilig gebruik van technologie mogelijk maakt. Dit wordt ondersteund door ESET’s R&D centra wereldwijd, die zich inzetten voor onze gezamenlijke toekomst. Ga voor meer informatie naar www.eset.com/nl of volg ons op LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht