Industry Wire

Geplaatst door Anker

Eufy by Anker introduceert draadloze EufyCam 3 met 4K Ultra HD resolutie en geïntegreerd SunPower zonnepaneel

Wageningen, 3 oktober 2022 – Anker Innovations, wereldwijd leider op het gebied van mobiele oplaadtechnologie en smart home-producten, presenteert de nieuwe EufyCam 3. Het is de eerste Eufy beveiligingscamera met 4K Ultra HD resolutie. Deze draadloze beveiligingscamera bevat een geïntegreerd SunPower zonnepaneel in combinatie met een 13400 mAh batterij, waardoor hij de beste beveiliging biedt omdat hij altijd opgeladen is. Daarnaast maakt de EufyCam 3 gebruik van BionicMind AI-technologie, waardoor de camera tot 95% minder onnodige waarschuwingen geeft en continu bijleert om zo nauwkeurig mogelijk te zijn. De EufyCam 3 is verkrijgbaar bij Coolblue en Bol.com voor €549,00.

24/7 beveiliging in 4K UHD resolutie
De EufyCam 3 is de eerste beveiligingscamera binnen de Eufy-familie die beschikt over 4K Ultra HD resolutie. Vergeleken met zijn voorgangers toont hij aanzienlijk meer details tijdens het bekijken van en inzoomen op beelden. Ook is het nachtzicht tot wel 40% verbeterd en is het mogelijk om de opnames in kleur te bekijken dankzij de ingebouwde spotlight.
De draadloze camera heeft een geïntegreerd SunPower* zonnepaneel en heeft na 2 uur** blootstelling aan de zon genoeg energie om voor een dag stroom te produceren. Indien er onvoldoende stroom opgewekt wordt met behulp van het zonnepaneel, schakelt de camera over op de ingebouwde 13400 mAh oplaadbare batterij. Met deze batterij gaat de camera zonder zon tot wel een jaar*** lang mee. Hierdoor biedt de EufyCam 3 constante beveiliging zonder dat de camera regelmatig losgekoppeld moet worden om op te laden.

Nauwkeurige detectie en persoonsherkenning
De EufyCam 3 maakt gebruik van BionicMind AI-technologie. Deze technologie herkent familie en vrienden en biedt de optie om een melding te ontvangen wanneer onbekenden voor de deur staan. De beveiligingscamera schat in of de situatie veilig of gevaarlijk is en waarschuwt alleen indien nodig. Ook kan de EufyCam 3 objecten detecteren, zodat meldingen van bijvoorbeeld dieren of auto’s niet doorgegeven worden. De EufyCam 3 past zich automatisch aan bij verschillende lichtomstandigheden en blijft constant bijleren, zodat de herkenningsnauwkeurigheid tot wel 99% verbeterd kan worden.

Lokale uitbreidbare opslag zonder abonnementskosten
De meegeleverde vernieuwde HomeBase heeft ingebouwde opslag van 16GB. Hierdoor heb je geen abonnement nodig om de opnames terug te kijken en kun je tot wel 3 maanden aan beelden opslaan. De ingebouwde opslag is uit te breiden tot maximaal 5 TB. De nieuwe HomeBase biedt daarnaast de mogelijkheid om de meeste Eufy apparaten te koppelen, zorgt ervoor dat deze optimaal samenwerken en biedt de nieuwste AI-functies voor alle aangesloten apparaten om zo één lokaal beveiligingssysteem voor thuis te bieden. De EufyCam 3 met HomeBase is verkrijgbaar bij Coolblue en Bol.com voor €549,00.
##
* 25% conversieratio, hoogste in de civiele industrie.
** Gebaseerd op 300 seconden opnametijd per dag, het werkelijke aantal hangt af van gebruiksscenario, camera-instellingen en andere factoren.
*** Theoretische testgegevens, het werkelijke effect is afhankelijk van de lichtomstandigheden, camera belasting en andere factoren.

Over Anker Innovations
Anker Innovations is een wereldleider in oplaadtechnologie en ontwikkelaar van apparaten ter ondersteuning van hoogwaardige audio, huisbeveiliging, meeslepend entertainment en de opkomende smart homes. Tegenwoordig richt Anker Innovations zich op het ontwikkelen van een nieuwe productklasse onder leiding van de vier belangrijkste merken voor consumentenelektronica: Anker, Eufy, Soundcore en Nebula.
• Smart Charging: geleid door het vlaggenschip-oplaadmerk Anker
• Smart Home en Home Security: Eufy smart home-producten en de EufyCam, het enige huisbeveiligingssysteem met een batterijduur van 365 dagen
• Hoogwaardige audio: de Soundcore-lijn van audioproducten, waaronder hoogwaardige draadloze hoofdtelefoons en slimme luidsprekers
• Meeslepend entertainment: een serie draagbare projectoren en thuisprojectoren die een echte bioscoopervaring bieden voor thuis of onderweg

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht