Industry Wire

Geplaatst door Fabienne Chapot

Fabienne Chapot opent pop-up store FC XV Expo

Ter ere van het 15-jarig bestaan dat eerder deze maand is aangekondigd, opent Fabienne Chapot speciaal voor deze gelegenheid FC XV expo: een pop-up store en expositie waar je je kunt onderdompelen in de verrassende en kleurrijke wereld van Fabienne Chapot. De FC XV expo is gevestigd in de pop-up ruimte van fintechbedrijf Adyen aan het Rokin in het oude pand van Hudson’s Bay.

DE EXPO
Ervaar de wereld van Fabienne Chapot via verrassende, interactieve installaties ontworpen en opgebouwd door de getalenteerde creatives van the Dutch Institute of Royal Taste (the DIRT). Ontdek hoe het merk is ontstaan, maak kennis met de limited edition capsule The Dream Collection vol exclusieve festive styles en shop de geheel vernieuwde tassen- en accessoirelijn The Originals met knipoog naar de roots van Fabienne Chapot. Speciaal voor deze pop-up experience is er “FC XV to go” merchandise ontwikkeld met de kleurrijke, speciaal voor het 15-jarige bestaan ontworpen ‘Sweet 15’ print. Prijzen variëren van €9 voor een scrunchie of totebag tot €59 voor goldplated oorbellen.

“In de expo komen verleden, heden en toekomst van ons merk op zo’n inspirerende manier samen. Ik ben zo trots en blij om iedereen in deze bijzondere omgeving te mogen verwelkomen om samen onze 15e verjaardag te vieren.” Fabienne Chapot, CEO & Founder.

HET PAND
De voormalige Hudson’s Bay-panden aan het Rokin en de Nes worden omgebouwd van warenhuis tot een nieuw onderkomen voor de medewerkers van Adyen, het snel groeiende Amsterdamse techbedrijf dat betalingen herdefinieert. Vanaf begin oktober neemt Adyen het eerste pand aan het Rokin in gebruik. Dit gaat samen met de opening van de pop-up ruimte ‘The Store’. The Store biedt klanten van Adyen een turnkey winkel op een A-locatie om een tijdelijke winkelervaring te creëren.

“Dit is een geweldige mijlpaal in de betrekking van onze nieuwe kantoren aan het Rokin en de Nes. Met The Store bieden we om de paar maanden één van onze klanten een prachtige plek in de stad”, zegt Roelant Prins, CCO van Adyen. “Het is voor ons een goede manier om te laten zien wat we voor winkeliers en hun klanten kunnen betekenen – en dat in het centrum van de stad. We zijn blij dat een gerenommeerd merk als Fabienne Chapot ervoor kiest om met ons samen te werken om te laten zien hoe de toekomst van retail eruit ziet en de ultieme winkelervaring neer te zetten.”

OPENINGSTIJDEN
De FC XV expo is geopend van 22 september tot 20 november aan het Rokin 21. De openingstijden zijn als volgt:

Maandag – dinsdag – woensdag: 12:00u – 18:00u.
Donderdag – vrijdag: 11:00u 19:00u.
Zaterdag: 10:00u – 17:00u.
Zondag: 12:00u – 17:00u.

OVER FABIENNE CHAPOT
We are here to brighten up wardrobes!
Wij zijn Fabienne Chapot, een modemerk sinds 2006 geboren en getogen in Amsterdam. We staan bekend om onze in-house handgemaakte prints, rijke kleuren, vrouwelijke silhouetten en vrolijk chique details. We houden van sterke verhalen en een positieve vibe!

Fabienne Chapot lanceert 2 collecties per jaar, elk bestaande uit 5 chapters. Wereldwijd is Fabienne Chapot in bijna 1000 verkooppunten te vinden en daarnaast verkrijgbaar in de webstore fabiennechapot.com, 4 brand boutiques en 2 outlet stores. Dit alles wordt gecoördineerd vanuit het prachtige hoofdkantoor met showroom in hartje Amsterdam.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht