Industry Wire

Geplaatst door Digitale Stad

Familie Butter uit Middenmeer als eerste aangesloten op glasvezelnetwerk Digitale Stad

8 november 2019 – Afgelopen week is de familie Butter uit Middenmeer als één van de eerste bewoners aangesloten op het glasvezelnetwerk van Digitale Stad. Zij hebben gekozen voor een glasvezelabonnement bij KPN. Alles is naar volle tevredenheid aangesloten. De komende weken worden steeds meer huishoudens aangesloten op het open glasvezelnetwerk van Digitale Stad.

“ Op advies van de computerexpert heb ik gekozen voor een glasvezelabonnement en een aansluiting op het netwerk van Digitale Stad. Mijn internetverbinding was nog voldoende, alleen heb je nu de kans om over te stappen op het glasvezelnetwerk. Ik dacht eerst wel; waar begin ik aan? Maar alles is heel netjes verlopen en ik ben vol lof voor de mannen die alles hebben aangesloten. Ze zijn een ochtendje bezig om de aansluiting vanaf de erfgrens naar de woning te maken en alles ging erg snel. Ik hoefde zelf helemaal niets te doen. Ik ben erg blij met de overstap”, aldus de heer Butter uit Middenmeer.


Waar is het netwerk nu aangelegd?

In een groot gedeelte van het buitengebied van Hollands Kroon ligt het hoofdnetwerk. In een gedeelte is het netwerk zover klaar dat bewoners ook gebruik kunnen maken van de diensten. Doe de postcodecheck op www.digitale-stad.nl/hollands-kroon om te zien of uw woning kan worden aangesloten op het glasvezelnetwerk. De aansluitkosten bedragen eenmalig € 1.900,- of een vastrechtvergoeding van € 12,50 per maand. Daarnaast komen de kosten voor het glasvezelabonnement. Deze sluiten bewoners af bij één van de providers op het open glasvezelnetwerk.

Meer weten?

Meer informatie over het project, de verschillende serviceproviders en antwoorden op veelgestelde vragen vindt u op onze website;www.digitale-stad.nl/hollands-kroon

Noot voor de redactie

Over Digitale Stad

Digitale Stad werkt al jaren samen met Delta Rijssen Glasvezel Investeringen en KPN. Onze taak is om de consument in de breedste zin van het woord oplossingen te bieden op het gebied van connectiviteit. Zo leggen wij, in samenwerking met onze gerenommeerde partners, glasvezelnetwerk aan in buitengebieden, bouwen wij glasvezelnetwerken specifiek voor industriegebieden en leveren wij zakelijke telecom diensten, denk hierbij aan  telefonie, werkplekbeheer, beveiliging etc. Daarnaast geven wij consumenten keuzevrijheid at  betreft providers, zo kunt u zich op ons netwerk aansluiten op bijvoorbeeld KPN, XS4ALL,  Online.nl, T-mobile Thuis.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht