Industry Wire

Geplaatst door MPG

Farah van der Zijden versterkt commerciële team MPG.

Amstelveen, 30 juni 2020 – MPG. heeft Farah van der Zijden aangetrokken als senior commercieel manager. Van der Zijden heeft een brede ervaring aan bureauzijde (o.a. Ogilvy, HeadOffice Benelux & DPG Media – voorheen Sanoma). Binnen MPG. zal zij zich richten op de commerciële activiteiten op de grotere accounts.
Dolly van den Akker, managing director MPG.Group: ‘In deze tijden is het belangrijk dat je durft te blijven ondernemen. In ons geval betekent dit dat new en more business altijd key blijft. Daarom ben ik blij dat Farah met al haar ervaring en haar brede netwerk ervoor gekozen heeft om zich aan te sluiten bij MPG. We gaan door met onze strategie om MPG.Group vanuit ons bureaunetwerk met multidisciplinaire teams klanten full service te ondersteunen bij hun marketing- en communicatievragen. Farah zal voor MPG. de vraag van onze opdrachtgevers goed doorgronden, om vervolgens onze specialisten of die binnen ons bureaunetwerk aan hen te koppelen.’

Farah van der Zijden, senior commercial manager MPG.: ‘Bewust heb ik gekozen voor full service contentmarketingbureau MPG. Want nu er zo ontzettend veel partijen zijn die elk een deel van de totale marketing- en communicatieoplossing leveren, zoeken merken juist die ene hand die hen door het medialandschap heen loodst. Ik geloof erg in de ‘one-stopshopvisie’ van MPG. en de MPG.Group met dedicated contentteams van strategie tot uitvoering. Graag reik ik in deze continu veranderende markt mijn hand aan klanten van MPG. om hen te verbinden met strategen, creatieven en conceptontwikkelaars uit ons bureaunetwerk. Om met relevante content te bouwen aan hun merk. Want verandering is de enige constante in ons vak. Met veel plezier en energie ben ik midden in deze bijzondere tijd begonnen bij MPG. Niet alleen het grootste en oudste contentmarketingbureau van Nederland, maar zeker ook het lekkerste. Want er wordt veel gekookt hier.’

Over MPG.
MPG. ontwikkelt sinds 1972 communicatie- en contentmarketingoplossingen voor de mooiste A-merken. Met ijzersterke en creatieve content helpt het bureau merken de dialoog aan te gaan met consumenten of met hun eigen medewerkers. MPG.today ontwikkelt en onderhoudt communicatieplatforms, communicatiemiddelen en communicatiecampagnes voor zijn klanten. De ca. 90 medewerkers van MPG. ondersteunen merken in het complete communicatietraject: van het ontwikkelen van de positionerings- en communicatiestrategieën tot concept, creatie, uitvoering en het meetmoment van het eindresultaat.
MPG. produceert en onderhoudt tientallen magazines, websites, apps, events en video’s. In de eigen foto- en filmstudio, de Today Studio’s, ontwikkelt MPG. jaarlijks meer dan 1.000 foto- en videoproducties.
MPG. werkt onder andere voor A-merken zoals Ahold, Hertog IJs, Nederlandse Spoorwegen, Espria, Rituals en Rabobank. Het hoofdkantoor staat in Amstelveen. Internationaal opereert MPG. onder de naam MPG. Concepts met een kantoor in New York.

Over MPG.Group
MPG.Group is hét netwerk van contentmarketingbureaus in Nederland. MPG.Group levert via een single point of contact multidisciplinaire teams om merken te ondersteunen bij hun full service marketing- en communicatievraagstukken, hun merkdoelstellingen en hun commerciële doelstellingen. De huidige aangesloten agencies zijn MPG., MPG. Concepts in New York en socialmediabureau SOCIAL.INC. Het netwerk wordt gefaseerd uitgebreid met data, digital en video agencies.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht