Industry Wire

Geplaatst door Virtuagym

FITTAR bundelt krachten met Virtuagym om completer fitnessprogramma te bieden

Amsterdam, 27 januari 2021 – FITTAR, bekend van de slimme fitnessspiegel, en Virtuagym, leverancier van innovatie fitness software, bundelen hun krachten in een samenwerking. Met de integratie van Virtuagym’s online platform en mobiele technologie, breidt FITTAR het aanbod onder andere uit met online live classes en personal training, fitness schema’s voor afvallen en spieropbouw, en een uitgebreide mobiele app met community en challenges. Hiermee verstevigt het Nederlandse FITTAR de komende jaren haar internationale positie voor trainen met een Smart Mirror. Door de samenwerking heeft FITTAR voor zowel thuisgebruik als in fitnessclubs het meest uitgebreide aanbod voor slimme fitnessspiegels.

Martijn de Jong, medeoprichter FITTAR: “Sinds de lancering is de Smart Mirror een hit in Nederland en daarbuiten. We zien dat steeds meer mensen onder de juiste begeleiding willen trainen met onze innovatieve spiegels. Extra trots zijn we dan ook op het vertrouwen van Virtuagym om samen met ons het aanbod en de potentie van FITTAR verder te vergroten en verdere groei te realiseren.” 

De slimme spiegel van FITTAR helpt sporters onder andere door middel van technologie voor bewegingsherkenning. Met een abonnement beschikken zij over honderden professionele trainingen, zoals spinning lessen, fitness workouts, ontspanningsoefeningen, cognitieve reactie games en shadow boxing training. Door het bundelen van de krachten met het tevens Nederlandse Virtuagym wil FITTAR een nog completer fitnessaanbod aanbieden met duizenden oefeningen en een rijke app met veel opties, zoals voeding en voortgangsregistratie. Op deze manier verwacht FITTAR haar internationale ambities in versneld tempo te realiseren. FITTAR is op dit moment actief in vier landen en wil dit de komende twee jaar sterk uit te breiden.

“Een samenwerking met FITTAR past perfect binnen onze white-label-strategie, waarbij niet alleen fitnessclubs maar ook innovators als FITTAR kunnen aanhaken op het rijke ecosysteem aan apps en content op het gebied van training, voeding en live-streaming dat wij met Virtuagym bieden,” aldus Hugo Braam, CEO van Virtuagym. “FITTAR’s technologie om thuis en in de club meetbaar te trainen met een Smart Mirror is enorm innovatief en het is tof om met deze samenwerking FITTAR een voorsprong te geven op hun concurrentie.”

Over FITTAR
FITTAR is een innovatieve en interactieve manier van sporten voor alle leeftijden en elk niveau. Onze smart mirrors bieden niet alleen een grote hoeveelheid workouts, maar wij zijn ook pioniers op het gebied van ‘exer-gaming’: een combinatie van games en fitness. Ons team heeft uitgebreide ervaring in de de gezondheids- en fitnessindustrie, gecombineerd met een succesvol track record bij het leveren van betrouwbare, geavanceerde tech producten. Kijk voor meer informatie op www.fittar.eu.

Over Virtuagym
Virtuagym biedt een innovatief fitness softwareplatform voor klantbetrokkenheid, coaching en club management. Het platform bestaat uit een compleet ecosysteem met geïntegreerde mobiele apps en bevat modules voor trainings- en voedingsbegeleiding, voortgangsregistratie, online coaching, business analytics, leden- en personeelsadministratie, roosters, facturatie, toegangscontrole, en meer. Virtuagym’s software ondersteunt sportscholen, trainers en corporate wellness-aanbieders. Met meer dan 200 medewerkers en kantoren in Amsterdam en Medellin ondersteunt Virtuagym meer dan 16 miljoen consumenten, 30.000+ trainers wereldwijd en ruim 7.500 fitnessbedrijven. Daarnaast ondersteunt Virtuagym ook leidende corporate wellness-aanbieders. Een aantal van onze klanten zijn Basic-Fit, XSport, Trainmore, Fit20, High Five Health Promotion en Nestlé. Kijk voor meer informatie op www.business.virtuagym.com/nl

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht