Industry Wire

Geplaatst door Fiverr

Fiverr lanceert nieuwe B2B-campagne: Team Up

Fiverr kondigt een nieuwe campagne aan: Team Up. Het freelance platform richt zich met de lancering hiervan voor eerst op middelgrote en grote bedrijven. Team Up viert de verhoogde productiviteit en groei van bedrijven die steevast en herhaaldelijk werken met freelancers.

Bijna driekwart van de managers wereldwijd is van mening dat het werken met freelancers van cruciaal belang is voor het succes van een organisatie, blijkt uit recent onderzoek van Deloitte en MIT Sloane Business Management. Bovendien beschouwt 93 procent van de managers een deel van hun “externe werknemers” als vast onderdeel van hun personeelsbestand. Desondanks denkt slechts dertig procent dat hun organisatie voldoende voorbereid is om een personeelsbestand te beheren met meer freelancers.

Innovatieve manieren om freelancers verder te integreren
“Freelancers zijn altijd al flexibel geweest, waarmee ze de ideale oplossing zijn voor bedrijven die worstelen met een steeds veranderend personeelsbestand,” zegt Gali Arnon, CMO bij Fiverr. “Fiverr koppelt freelance talent al langer aan organisaties. Met deze nieuwe campagne laten we nieuwe, innovatieve manieren zien om dat talent verder te integreren in bestaande teams. Het is daarbij ons doel om ook grotere bedrijven te laten werken met onze Talent Cloud-oplossing waarmee bedrijven on-demand beschikking hebben over toptalent.”

In-house en freelance talent teaming up
De “Team Up” campagnevideo neemt de kijkers mee naar een kantoor waar werknemers een afscheidsfeestje vieren voor Marco, die een freelancer op afstand blijkt te zijn op Fiverr. Iedereen heft het glas op zijn memorabele acht dagen binnen het bedrijf. Via de chat reageert Marco: “Thanks, until next time”. Classic Marco, aldus de manager.

“Met deze nieuwe campagne konden we putten uit onze eigen rijke pool van in-house talent, van creatieven en visueel ontwerp tot motion designers en copywriters,” zegt Nadav Barkan, Vice President of Design bij Fiverr. “Het resultaat is ongelooflijk. Net als bij onze vorige campagnes konden we talent van het Fiverr-platform inzetten voor een verscheidenheid aan diensten, waaronder voice-overartiesten, vertalers en storyboardkunstenaars.”

Naast de 60 seconden durende hero-advertentie, zal de spot ook worden hergebruikt voor prestatie- en acquisitiecampagnes, evenals andere korte video’s waarin het brede scala aan geschoold talent dat op Fiverr te vinden is, onder de aandacht wordt gebracht. De campagne wordt ook gelokaliseerd voor het Verenigd Koninkrijk, Australië, Duitsland, Frankrijk en Spanje.

Om de volledige advertentie te zien en meer te weten te komen over de “Team Up”-campagne van Fiverr, klik hier.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht