Industry Wire

Geplaatst door Fiverr

Fiverr en Wix bundelen krachten om het web voor iedereen toegankelijk te maken

De twee platforms lanceren trainingsprogramma ter bevordering inclusiviteit mensen met beperking

AMSTERDAM 5 augustus 2021 – Fiverr (NYSE: FVRR), het bedrijf dat de manier waarop de wereld samenwerkt verandert, en Wix (Nasdaq: WIX), een toonaangevend wereldwijd SaaS-platform voor het creëren, beheren en uitbreiden van websites en applicaties, bieden samen een ​​uniek programma waarbij experts van Wix mensen met een beperking opleiden om toegankelijke websites te bouwen. De deelnemers kunnen vervolgens hun diensten aanbieden op het Fiverr-platform.

Wix leidt deelnemers op om toegankelijke websites te bouwen. Fiverr helpt deelnemers vervolgens met het te gelde maken van hun nieuwe skills, onder meer door hun diensten aan te bieden op het platform.

Kansen bieden

“Wij geloven dat de toekomst van internet er een is waar iedereen, waar dan ook, toegang heeft tot elke site, ongeacht hun capaciteiten”, zegt Mor Levinhar Tzang van Fiverr Empower, dat kansen creëert voor mensen met een beperking. “We werken graag met Wix samen omdat we allebei het internet toegankelijker willen maken en kansen willen bieden aan iedereen. Met dit initiatief geven we deze groep mensen de tools en middelen om een ​​inkomen te verdienen als freelance Wix-webontwerpers op Fiverr.”

Inclusiviteit bevorderen

Het programma creëert echte, gelijke kansen voor de gemeenschap van mensen met een beperking en draagt bij aan inclusiviteit. “Het web is bedoeld als een ​​plek voor iedereen”, zegt Nir Horesh, Head of Accessibility bij Wix. “Door meer mensen op te leiden om toegankelijke websites te bouwen, maken we het internet inclusiever, zodat iedereen het kan gebruiken en er dezelfde mate van profijt van kan hebben.”

De training is virtueel en de inschrijving voor de eerste cursus staat open voor mensen uit de Verenigde Staten, binnenkort wordt het programma ook naar Nederland uitgebreid. Kijk voor meer informatie op https://lp.fiverr.com/website-accessibility/

Over Fiverr
Fiverr is een internationale e-commerce marktplaats waar ondernemingen van alle soorten en maten in contact kunnen komen met freelancers die digitale services aanbieden. Volgens Fiverr moet het afnemen van een dienst online net zo eenvoudig zijn als het doen van een aankoop bij een webwinkel. Fiverr is genoteerd aan de New York Stock Exchange en lanceerde in juni 2020 een Nederlandse site: fiverr.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht