Industry Wire

Geplaatst door Flexas.com

Flexas.com voor het zesde jaar op rij een FD Gazelle

Amsterdam, 30 oktober, Flexas.com is voor het zesde jaar op rij genomineerd voor een FD Gazelle award. Hiermee staat het online kantoorruimte platform opnieuw in de lijst van snelst groeiende bedrijven van Nederland. De zesde FD Gazelle op een rij betekent voor Flexas.com dat het bedrijf al 8 jaar een bovengemiddelde groei laat zien.

Flexas.com helpt bedrijven al meer dan 10 jaar met de zoektocht naar een nieuw kantoor. Iedereen die een kantoor zoekt krijgt een persoonlijke kantoorruimte specialist toegewezen die de zoeker tijdens dit hele proces ondersteunt, geheel kosteloos.

Internationale groei

Flexas.com is hard aan het groeien en een gevestigde naam aan het worden in België, Duitsland en Frankrijk. Deze landen hebben dan ook een mooie bijdrage geleverd aan de sterke groei van afgelopen jaren. “Wij zijn enorm trots op deze prestatie. De internationale groei is iets waar we heel hard voor hebben gewerkt. We hebben met tegenslagen om moeten gaan, maar zijn hier altijd sterker uitgekomen”, aldus Marcel de Groot, CEO van Flexas.com.

Nog lang niet klaar

“Wij zijn nog lang niet klaar. De komende jaren willen we meerdere landen gaan openen om ook daar ondernemers zo goed mogelijk te helpen aan een nieuw kantoor.”

Over de FD Gazellen

De FD Gazellen Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de snelst groeiende Nederlandse bedrijven. Om genomineerd te kunnen worden moeten bedrijven de voorgaande drie jaar ononderbroken minimaal 20% omzetgroei hebben gerealiseerd en het laatste jaar winstgevend hebben afgesloten.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht