Industry Wire

Geplaatst door Deloitte

Flightgift/Hotelgift wint de 20e editie van de Deloitte Technology Fast 50 2019

Amsterdam, 11 oktober 2019 – Op donderdagavond vond voor de 20ste keer op rij de Deloitte Technology Fast 50 plaats in Casco te Amsterdam. Tijdens de Award Ceremony is Flightgift/Hotelgift verkozen tot winnaar met een omzetgroei van maar liefst 7628 procent. Otrium ging er met de titel Rising Star 2019 vandoor.

De Technology Fast 50 Awards Ceremony en het Rising Star Event vonden dit jaar plaats in Casco te Amsterdam. De ranking van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland werd tijdens het galadiner bekendgemaakt.
Flightgift/Hotelgift is uitgeroepen tot het snelst groeiende technologiebedrijf van Nederland. Mews Systems en Pastbook eindigden op de tweede en derde plaats met groeipercentages van respectievelijk 5384 procent en 4623 procent.

Flightgift/Hotelgift winnaar Deloitte Technology Fast 50 2019

Flightgift en Hotelgift zijn unieke experience cadeaukaarten voor vluchten en hotels. Loes Daniels, co-founder Flightgift en Hotelgift, over het winnen van de Deloitte Technology Fast 50 2019:”We hebben super hard gewerkt om ons product internationaal schaalbaar te maken. Het winnen van de Deloitte Technology Fast 50 is een mooie waardering. Daarnaast vind ik het heel tof om te zien dat ik als vrouwelijke ondernemer de ranking aanvoer.”

Bart de Vries, partner bij Deloitte en programmaleider van de Technology Fast 50: “Dit jaar is de 20ste editie van de Fast 50. In al die jaren hebben we nog niet eerder zoveel aanmeldingen ontvangen. De kwaliteit en de groeipercentages van de aanmeldingen waren uitermate hoog. Om dit jaar in de ranking te komen was een minimaal groeipercentage van 312 procent nodig. Dit laat zien dat het klimaat onder de scale-ups is verbeterd.”

Naast de bekendmaking van de ranking van de Deloitte Technology Fast 50 is tevens de Most Sustainable Grower Award uitgereikt. De award is voor het bedrijf dat het langst aaneengesloten in de ranking staat. De Most Sustainable Grower 2019 is Team Nijhuis, een online marketing bureau.

Rising Star categorie 2019
Tien jonge, snelgroeiende tech-bedrijven streden in de middag om twee titels: Rising Star 2019 en Most Disruptive Innovator 2019. Voor een onafhankelijke jury gaven de genomineerden een overtuigende elevator pitch. De jury lette op een aantal aspecten, waaronder schaalbaarheid, innovatiekracht en groeipotentie.

Otrium werd uitgeroepen tot Rising Star 2019, het bedrijf waarvan de jury verwacht dat het binnen enkele jaren hoge ogen kan gooien in de Fast 50 ranking. Otrium is een shop-in-shop outletplatform dat topmerken helpt met het verkopen van restvoorraden.

Co-founder Milan Daniels van Otrium: “Ik denk dat dit een geweldige erkenning is voor de kledingmerken waar wij een succesvolle oplossing voor bieden. En de vele leden waar we een waardevol shopping platform voor zijn. Verder kijken we met plezier uit op de groei die komen gaat. En ik ben trots op het geweldige team dat iedere dag met extreem veel passie aan de groei van Otrium werkt”

Ivo Meij, Senior Manager bij Deloitte: “Ik ken Otrium al vanaf de start en ben waanzinnig trots om ze te zien doorgroeien naar een echte scale-up. Ik verwacht dan ook dat ze volgend jaar heel hoog zullen eindigen in de Deloitte Technology Fast 50 en in de voetsporen van oud Rising Stars Bynder en Sendcloud zullen treden.”

De titel Most Disruptive Innovator 2019 is voor het bedrijf dat de markt waarin ze opereert het meest ontwricht. Deze titel is uitgereikt aan Solar Monkey. Solar Monkey is een softwareontwikkelaar die de opbrengst van zonnepanelen in kaart brengt.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht