Industry Wire

Geplaatst door De Nieuwe Zaak

Free Record Shop kiest De Nieuwe Zaak voor User Experience

In een omvangrijk traject waarin zowel het eCommerce platform als de gebruikersinterface van alle webwinkels van de Free Record Shop Holding worden vervangen, is De Nieuwe Zaak verantwoordelijk voor de nieuwe grafische concepten en webdesigns.

Volgens Johan van Hees, algemeen directeur van Free Record Shop, staat zijn organisatie aan de vooravond van enkele flinke veranderingen. “We voeren grote en opvallende verbeteringen door aan onze webwinkels. Hierbij nemen we alle internationale sites van Free Record Shop, Van Leest en Fame onder handen. In dit project hebben we gezocht naar de beste partijen op de verschillende onderdelen. De bewezen expertise in combinatie met een pragmatische benadering door de professionals van De Nieuwe Zaak waren voor ons doorslaggevend.”

Jurriën Kerstholt en Peter van Noord van De Nieuwe Zaak zijn erg enthousiast over deze nieuwe klant. “Free Record Shop behoort tot de grootste online spelers en is voor ons een relatie waar we bijzonder blij mee zijn. We gaan helpen om een User Experience neer te zetten die past bij de klanten van de verschillende labels. Het streven naar een verhoging van de conversie speelt daarbij een grote rol.”

De Nieuwe Zaak is een pure eCommerce specialist. Vanuit de overtuiging dat een online klant van begin (hoe maak je van een bezoeker een klant) tot eind (hoe behoud je die klant) aandacht verdient, adviseert De Nieuwe Zaak haar klanten. Daarbij bestaat een voorkeur voor pragmatische oplossingen die snel tot resultaat leiden. Zij heeft bewezen in staat te zijn om haar klanten tijdens alle stappen van het eCommerce proces te begeleiden. Op zowel grafisch, technisch als organisatorisch vlak, waarbij creativiteit en innovativiteit altijd voorop staan. En gesteund door haar omvangrijke netwerk kan De Nieuwe Zaak zowel kleine als grote klussen oppakken.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht