Industry Wire

Geplaatst door Freedom Internet

Freedom Internet nu ook op het netwerk van Glaspoort

Freedom Internet levert sinds kort ook internetabonnementen op het glasvezelnetwerk van Glaspoort. De provider heeft in eerste instantie een aantal lijnen overgezet en getest en zijn enthousiast over dit nieuwe netwerk. Glaspoort legt door het hele land in verschillende gemeenten een glasvezelnetwerk aan. De komende jaren verglazen zij meerdere gebieden, waardoor 1,2 miljoen huishoudens en bedrijven aangesloten kunnen worden op het glasvezelnetwerk van deze partij. Freedom vergroot hiermee wederom aanzienlijk haar footprint.

“We zijn blij dat we nu ook via het glasvezelnetwerk van Glaspoort internetverbindingen kunnen leveren aan onze klanten. Hiermee kunnen nieuwe klanten steeds makkelijker overstappen naar glasvezel. Een aantal klanten heeft nu een internetverbinding via KPN DSL bij Freedom. Het was voor hen nog niet mogelijk gebruik te maken van de glasvezelinternetaansluiting, omdat Freedom hierop nog niet actief was. Glasvezelinternet is een stuk stabieler en sneller, we zijn blij dat we hen nu van deze mogelijkheid kunnen voorzien. Bovendien scheelt het minstens 10 euro in vergelijking met een abonnement over het KPN-glasvezelnetwerk.” aldus Anco Scholte ter Horst, CEO Freedom Internet.

Glaspoort is overigens nog lang niet klaar en gaat de komende jaren op meer dan 2.000 plaatsen in Nederland glasvezel aanleggen.

Freedom Internet gaat verder dan alleen het bieden van internet, televisie en bellen. Freedom staat voor een open en veilig internet en vindt dat dit voor iedereen toegankelijk moet zijn. Vandaar dat deze provider niet alleen over het DSL-netwerk van KPN internet levert, maar ook over diverse glasvezelnetwerken zoals onder andere E-Fiber, Glasdraad en ViberQ. Sinds vorige week wordt Glaspoort aan het rijtje toegevoegd, waardoor mensen in nog meer regio’s glasvezelinternet via Freedom kunnen krijgen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht