Industry Wire

Geplaatst door FRMWRK

FRMWRK wint tweede prijs met Drupal Splash Awards

Tijdens de Drupal Splash Awards heeft FRMWRK een mooie tweede plek weten te bemachtigen. De gloednieuwe e-commerce omgeving van Pluimen.nl heeft de tweede prijs gewonnen in de categorie “Commerce” en hiermee een Splash Award in ontvangst mogen nemen. De Drupal Splash Award is een jaarlijkse prijs voor de beste Drupal websites en bijdragen aan de community in de Benelux. Vorig jaar werd FRMWRK ook genomineerd.

Pluimen.nl
Met Pluimen geef je een belevenis cadeau. Het nieuwe platform van Pluimen.nl is ontwikkeld op Drupal 8 in combinatie met Drupal Commerce 2. Op dit platform kunnen zowel Pluimen worden aangekocht als worden ingewisseld voor vrijetijdsbestedingen en leuke producten voor thuis. Op basis van een intensieve samenwerking is er gewerkt aan een MVP (Minimum Viable Product). Het platform is nog volop in ontwikkeling aan de hand van een doorlopend optimalisatietraject.

Implementaties
FRMWRK heeft diverse implementaties ontwikkeld met externe partijen. Er is bijvoorbeeld een module ontwikkeld met het betaalsysteem Buckaroo. Daarnaast is er een search API geïmplementeerd zodat de klant snel kan filteren en zoeken naar de juiste cadeaus. Met deze strategie en de intensieve samenwerking tussen beide teams wordt een succesvolle bijdrage geleverd aan de groeiambities van Pluimen.

Drupal specialist
FRMWRK is hét full-service internetbureau en Drupal specialist in Rotterdam. Vanuit de Schiecentrale, het creatieve hart van Rotterdam, werkt het team van Drupal specialisten en online marketing specialisten al meer dan 20 jaar samen met haar klanten intensief aan hun online ambitie.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht