Industry Wire

Geplaatst door Innovactory

Gaiyo app voegt deelauto’s van Amber toe

Wie al zijn deelvervoeropties onder een knop wil hebben, kan nu écht niet meer om Gaiyo heen. Het aanbod in deze vervoersapp wordt met de dag completer. Gaiyo heeft in korte tijd grote vervoersaanbieders weten aan te sluiten, zoals Greenwheels, MyWheels, SHARE NOW, Stapp.in en sinds vandaag Amber.

Een volwaardig alternatief kunnen bieden voor eigen autobezit, dat is de missie van Amber. Het deelautoplatform werd in september 2016 gelanceerd, en er rijden nu meer dan 200 BMW i3’s van Amber rond in 32 Nederlandse steden. Deze auto’s zijn zowel privé als zakelijk te gebruiken. Amber heeft een intelligent platform ontwikkeld waardoor ze de garantie biedt dat er altijd een auto voor de gebruiker beschikbaar is. Daarnaast ben je met Amber super flexibel, omdat de auto niet op dezelfde plek ingeleverd hoeft te worden als dat hij is opgehaald.

Deelauto’s: duurzame mobiliteit
Deelauto’s zijn dé belofte voor stedelijke mobiliteit. Het bezit van een eigen vervoersmiddel is namelijk behoorlijk inefficiënt. Waarom zou je een auto bezitten als die 95% van de tijd ongebruikt stil staat? Autodelen is bovendien veel duurzamer. Het vermindert het aantal auto’s en files, de CO₂-uitstoot en de parkeerdruk.

Gaiyo: dé app voor al je (deel)vervoer
Voor mensen die de overstap van autobezit naar autodelen willen maken, is Gaiyo dé oplossing. Gaiyo is een app waarmee je al je vervoer plant, boekt en betaalt, of je nu reist met je eigen vervoermiddel, deelvervoer of het OV.

De app functioneert als een persoonlijke reisassistent, die een realtime overzicht geeft van alle beschikbare (deel)vervoersopties en combinaties, compleet met tarieven, eventuele vertrek- en aankomsttijden, routes, files en parkeeropties. Gaiyo toont dus al het deelvervoer (zoals deelfiets, -scooter of -auto) bij jou in de buurt.

Meest overzichtelijke en uitgebreide vervoersapp
In een artikel in De Volkskrant van 11 december 2020 werd Gaiyo beoordeeld als de meest overzichtelijke en uitgebreide vervoersapp van dit moment.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht