Industry Wire

Geplaatst door BluJay Solutions

Gebrüder Weiss selecteert het LSP-platform van BluJay voor​​betere klantervaring

Dordrecht, 20 augustus 2020 – BluJay Solutions, leverancier van supply chain-software en -diensten,kondigt vandaag aan dat Gebrüder Weiss heeft gekozen voor BluJay’s LSP-platform. Dit is een krachtige supply chain-oplossing die het bedrijf implementeert bij verschillende depots ter ondersteuning van het wegtransport.

Gebrüder Weiss is een van Europa’s grootste, particuliere logistieke dienstverleners met ruim 7.300 medewerkers, 150 internationale locaties en 13,7 miljoen verzendingen in 2019. Het bedrijf zocht een oplossing om de digitalisering van de logistiek te ondersteunen met een flexibel en toekomstbestendig transportmanagement platform. Hiermee bieden ze verbeterde klantervaring en kan het bedrijf zich aanpassen aan de constant veranderende markt- en klantbehoeften.

“We hebben voor BluJay gekozen vanwege de bewezen oplossing en flexibiliteit in hun volledige aanbod”, vertelt Wolfram Senger-Weiss, CEO van Gebrüder Weiss GmbH. “De oplossing is rijk aan functies en volledig aan te passen naar onze behoeften. De mogelijkheid om zowel op locatie als in de cloud te leveren, is kijkend naar de toekomst voor ons ook aantrekkelijk. BluJay’s wereldwijde dekking, inclusief een sterke aanwezigheid in Europa, is daarbij een pluspunt dat ons helpt om onze middelen te maximaliseren. Daarbij passen BluJay’s oplossingen bij onze langetermijnvisie en digitaliseringslag; ze zijn actief betrokken bij de samenwerking om waarde te creëren, nu en op de lange termijn.”

Uiteindelijk gaat Gebrüder Weiss bestellingen verder in kaart brengen en beheren. Daarbij horen ook de optimalisatie van het verwerkingsproces, real-time prijzen van interne en externe kosten en een grotere beschikbaarheid van data. Het bedrijf verwacht dat de samenwerking op de lange termijn verdere groei en markttrends ondersteunt, met een platform dat klaar is om de uitdagingen van Gebrüder Weiss’ supply chain aan te pakken.

“BluJay is trots op de samenwerking met Gebrüder Weiss om de flexibiliteit te bieden die ze nodig hebben voor de verdere digitalisering en een verbeterde klantervaring”, zegt Andrew Kirkwood, CEO van BluJay Solutions. “Gebrüder Weiss is nu klaar voor de toekomst en om klantsucces te leveren. Daarbij maken ze gebruik van onze bewezen oplossing om het volume, de geografische schaal en de complexiteit dagelijks aan te kunnen. Dit is een samenwerking voor de lange termijn waarbij Gebrüder Weiss niet alleen gebruik maakt van onze softwareoplossingen; ze kunnen ook onze ervaren en professionele medewerkers inzetten die de implementatie begeleiden, support bieden en zo meerwaarde op de lange termijn bieden.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht