Industry Wire

Geplaatst door Bullhorn

Gebruikersbestand van Bullhorn in Nederland groeit met 300 %

27 februari 2017, Amsterdam – Bullhorn, het cloudcomputing-bedrijf dat wervingsbureaus en andere, op relatiebeheer steunende organisaties helpt hun bedrijfsvoering te transformeren, zag zijn gebruikersbestand in Nederland het afgelopen jaar met 300 % stijgen. Het bedrijf verhoogde zijn netto nieuwe boekingen met 216 % en breidde sinds zijn lancering in de regio ook zijn aanwezigheid in Duitsland uit.

Sinds Bullhorn in september 2016 de deuren van zijn kantoor in Amsterdam opende, steeg het totale aantal klanten met 86 %. De jongste nieuwkomer in de klantenportefeuille van Bullhorn is EPSN Workforce Group, een internationaal rekruteringsbedrijf dat gespecialiseerd is in de medische sector, de gezondheidszorg, IT, engineering, technische beroepen en de bouwsector. Onder Bullhorns nieuwe klanten in de regio bevinden zich grote namen zoals The Vibe Group, Studelta, Velde Groep, Strand Associates, Morgan Green, Searchlite en Bakker & Partners.

Jeroen Tijink, Chief Growth Officer bij EPSN Workforce Group, merkt op: “Het zijn boeiende tijden voor de rekruteringssector. Nederland is een gerenommeerde hub voor hoogopgeleide en technisch heel bedreven werknemers, maar veel CRM-systemen zijn niet flexibel of rijp genoeg om een snelgroeiend rekruteringsbedrijf te ondersteunen.

“We kozen voor Bullhorn omdat het de meest innovatieve, rijpe en veelzijdige CRM is die ons kan helpen aan de top te blijven naarmate de markt verder evolueert. Ook de rekruteringservaring van het professionele dienstenteam van Bullhorn is ongezien. Ze zijn zonder enige twijfel voor ons de beste partner!”

Pieter Duijst, EMEA Regional Sales Manager bij Bullhorn en hoofd van het kantoor in Amsterdam, voegt hier nog aan toe: “De groei van Bullhorns activiteiten in Nederland op zo’n korte termijn is buitengewoon. We zijn al in nieuwe kantoren getrokken om ons snelgroeiende team te huisvesten, hebben ons verkoopteam voor de Benelux meer dan verdubbeld en hebben de handen in elkaar geslagen met tal van de meest vooruitziende en klantgerichte ondernemingen van het land om hen te helpen verder te groeien, nieuwe klanten aan te trekken en meer kandidaten aan het werk te zetten.”

De internationale managing director van Bullhorn, Peter Linas, besluit: “2016 was voor ons een ontzettend succesvol jaar, maar dat betekent niet dat we nu op onze lauweren gaan rusten. Ons doel op de lange termijn is om de grootste CRM-leverancier van het Europese vasteland te worden door onze invloed in de regio de komende jaren verder te versterken. 2017 is alvast fantastisch gestart en er staan grootse veranderingen op til!”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht