Industry Wire

Geplaatst door Smart Home Standaard

Gedaan met onbetrouwbare domotica systemen. Ga voor de Smart Home Standaard

Heeft u ook de ervaring dat alle domotica woningen verschillend en ingewikkeld zijn? Heeft u zich al eens afgevraagd waarom dit zo is? Denkt u dat dit noodzakelijk is of denkt u dat het niet anders kan? 40 jaar domotica en allerlei individuele apps op de smartphone brengen geen soelaas en zorgen alleen maar voor meer stress en tijdverlies in plaats van het leven te vereenvoudigen. Gelukkig is er dé Smart Home Standaard.

De Loxone (Smart Home) Standaard

Vergelijk uw Smart Home met een auto. Comfort en veiligheid zijn de belangrijkste
elementen bij de aanschaf van een nieuwe wagen. Waarom trekken we deze lijn dan vaak niet door naar onze woning? We brengen er immers het meeste van onze tijd in door.

Net omwille van deze reden eisen de mensen natuurlijk ook meer zekerheid. Bij de meeste oplossingen zijn er teveel onzekerheden terwijl de bewoners natuurlijk voor alles betalen. Bijna alle domotica fabrikanten maken alleen maar doosjes die aan iemand gegeven worden. Vervolgens moet de klant er dan maar op vertrouwen dat die persoon de juiste oplossing voor hem kan maken, gepersonaliseerd dus. Er wordt veel beloofd langs de kant van de tussenpersoon, maar de meeste mensen begrijpen tegelijkertijd niet wat het resultaat gaat zijn. Dan is het ook niet verwonderlijk dat ze die onzekerheden beu zijn.

De auto-industrie heeft deze periode van customizing ook gekend en is hier snel van afgestapt. Standaardisatie was hier dé oplossing. Deze is zover doorgedrongen dat u nu een auto kunt kopen van eender welk merk en u er zonder probleem mee kunt wegrijden. Dit is net dátgene dat Loxone ook doet dankzij de Loxone Smart Home Standaard.

Dé allround Smart Home oplossing waarmee alle woningen hetzelfde zijn, waar klanten ook vrijblijvend kennis kunnen maken met dé oplossing en niet een oplossing, zodat ze een duidelijk beeld hebben over hoe het bij hen thuis zal werken. Iedereen kan deze totaaloplossing zelf beleven in de eerste echte demowoning van de Benelux. Zo kan het Real Smart Home jaarlijks 50.000 handelingen en denkprocessen rond klimaatregeling, veiligheid, energie-efficiëntie, multimedia, toegang en veel meer van u overnemen. Op die manier schenkt het meer tijd voor het leven. Voor jong én oud. Nu én in de toekomst.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht