Industry Wire

Geplaatst door Visma

Gedoe rondom werkgeversverklaring avondklok verleden tijd voor iedere werkgever dankzij Visma | Raet

Amersfoort – HR-dienstverlener Visma | Raet stelt per direct haar oplossing beschikbaar voor alle werkgevers in Nederland om de aanvraag voor een werkgeversverklaring tijdens de avondklok snel en eenvoudig te regelen. Iedere Nederlander die tussen 21.00 uur en 04.30 uur vanwege werk de straat op moet, moet dit bewijzen middels een ondertekende werkgeversverklaring. Normaliter kost dit werkgevers veel tijd, zeker wanneer het tientallen medewerkers tegelijk betreft. Door de tool beschikbaar te stellen voor alle werkgevers wil de HR-dienstverlener iedere werkgever en medewerker tegemoet komen in de toch al zware tijd.

Honderd werkgeversverklaringen tegelijk

Via www.vismaraet.nl/avondklok kunnen werkgevers in één keer honderd werkgeversverklaringen downloaden, tekenen en uitgeven aan de betreffende medewerkers. Met de werkgeversverklaring op zak kunnen medewerkers, die tijdens de avondklok moeten werken, zonder problemen de openbare weg op.

Joke van der Velpen, kennismanager Wet- & Regelgeving bij Visma | Raet: “De hele coronasituatie en nu ook de invoer van de avondklok, hebben een enorme impact op de werkzaamheden van medewerkers. Voor de werkgevers is het prettig als zij op een snelle, eenvoudige manier de werkgeversverklaring kunnen afgeven aan de medewerker, zodat hij zich tussen 21.00 en 04.30 uur op de openbare weg kan begeven. Onze missie is om het werk van HR-professionals uitdagend en leuk te maken door ze zoveel mogelijk te ontzorgen van administratieve HR-taken. Afgelopen vrijdag is deze oplossing beschikbaar gesteld voor onze klanten. Door de oplossing nu beschikbaar te stellen voor iedere werkgever in Nederland, hopen wij iedere HR-afdeling te ontzorgen.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht