Industry Wire

Geplaatst door Eager

Gegarandeerd een goede, gebruikte racefiets via nieuw online platform Eager

Het nieuwe online platform Eager is dé plek voor wie op zoek is naar een – al dan niet gebruikte – gravelbike, racefiets of e-bike. En wie er kiest voor een gebruikte fiets doet dat met dezelfde zekerheid als de nieuwe.

Het is lastig om online een goede, gebruikte bike te vinden. Want hoe weet je zeker dat de kwaliteit net zo goed is als de vraagprijs? Het online platform Eager, opgericht door fietsliefhebbers Kees van der Putten en Quint van Leeuwen, biedt uitkomst. “Wie (online) een gebruikte racefiets, gravel- of e-bike wil kopen, heeft allereerst een hoop technische kennis nodig,” legt Kees uit. “En om geen miskoop te doen, moet er op een aantal zaken worden gelet.” Zo is het allereerst belangrijk is dat er geen scheurtje in het carbon frame zit. Maar je wilt bijvoorbeeld ook weten hoelang de cassette nog meegaat. En of de remblokken niet versleten zijn. “Het liefst koop je natuurlijk een gebruikte fiets met dezelfde zekerheid als dat je een nieuwe fiets koopt,” vertelt Quint. “Daarom zijn het nieuwe online platform Eager gestart.”

Eager Approved

Om een gebruikte fiets te kunnen kopen met dezelfde zekerheid als een nieuwe, wordt iedere fiets op het online platform Eager op meer dan 30 punten uitvoerig gecontroleerd door een bike expert. En alleen de fietsen die hierna het Eager Approved-label krijgen, worden er (online) aangeboden. “Daarmee leveren wij gegarandeerde kwaliteit en zekerheid, juist bij gebruikte fietsen,” aldus Quint.

Buyback Garantie

Wie een nieuwe óf gebruikte fiets koopt via Eager heeft na aanschaf 18 maanden Buyback Garantie. “Wij garanderen op deze manier een vaste inruilprijs. De actuele Buyback-waarde van de fiets is op elk moment zichtbaar in het persoonlijke account van de klant en kan gemakkelijk verzilverd worden.”

Bij Eager rijd je altijd een racefiets, gravelbike of e-bike van een topmerk. En ben je toe aan iets nieuws? Ruil in, cash en kies je volgende ride. Allemaal in een paar klikken. Zo rijd je op de fiets die je wil, wanneer je wil.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht