Industry Wire

Geplaatst door Vincent Biekman

‘Geld Verdienen met ChatGPT: 21 manieren voor financieel succes’

Vincent Biekman, een ervaren ondernemer met meer dan 20 jaar ervaring en voormalig schoonzoon van mediamagnaat Joop van den Ende, presenteert zijn boek, “Geld Verdienen met ChatGPT”. Dit boek introduceert 21 praktische manieren om financieel succes te behalen met de nieuwste ChatGPT-technologieën.

De maatschappij staat aan de vooravond van een nieuw AI-tijdperk, waarin technologische ontwikkelingen zoals ChatGPT een steeds prominentere rol spelen. “Geld Verdienen met ChatGPT” komt op het perfecte moment. Met een frisse kijk op het genereren van (passieve) inkomstenstromen met behulp van AI, een concept waar veel uitgeverijen en zakelijke instanties nog steeds terughoudend tegenover staan, verwacht de auteur dat dit boek een waardevolle gids zal zijn in deze snel evoluerende digitale wereld.

Vincent deelt zijn uitgebreide kennis door middel van heldere uitleg, praktische voorbeelden en direct toepasbare strategieën. Lezers leren oa. hoe zij hun eigen e-commerce bedrijf opzetten of hoe ze winstgevende marketingcampagnes kunnen opzetten met behulp van ChatGPT. Maar ook bijv. voor kunstenaars die met ChatGPT hun artistieke talent rendabel kunnen maken.

Met het motto “Business with a Smile” brengt Vincent zijn positieve en succesgerichte benadering van zaken doen over. Zijn ervaringen als ex-schoonzoon van Joop van den Ende gedurende de laatste 17 jaar hebben onmiskenbaar bijgedragen aan zijn diepgaande inzichten in ondernemerschap en succes.

Vincent is een actieve ambassadeur voor jonge ondernemers, zo zit hij vaak in de jury van de landelijke stichting Jong Ondernemen. Hier inspireert hij jongeren en startende ondernemers en ondersteunt bij het verwezenlijken van hun ondernemersdromen. Zijn inzet toont zijn toewijding aan het delen van kennis en het stimuleren van groei.

Video boek: https://www.youtube.com/watch?v=6HkixZHZ6Ns

“Geld Verdienen met ChatGPT” is nu verkrijgbaar via www.geldverdienenmetchatgpt.com.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht