Industry Wire

Geplaatst door CentralPoint

Gemeente Ede gunt de Europese aanbesteding omtrent server-, storage en netwerk hardware aan Centralpoint

Gemeente Ede heeft de Europese aanbesteding met betrekking tot de levering en services van ICT-hardware gegund aan Centralpoint. De totale scope van de aanbesteding bestaat uit twee percelen, waarbij Centralpoint verantwoordelijk is voor perceel twee. Gemeente Ede is een bestaande klant van Centralpoint.

Centralpoint is binnen het tweede perceel als enige leverancier verantwoordelijk voor de levering van server, storage en netwerk hardware. Daarnaast gaat Centralpoint de volgende IT-diensten verzorgen voor gemeente Ede:

  • CMDB-registratie;
  • Uitgepakt leveren van de nieuwe hardware;
  • Recycling van oude hardware.

De totale geraamde contractwaarde voor Centralpoint bedraagt € 2.300.000,00. Het contract wordt aangegaan voor een periode van twee jaar met een mogelijke verlenging van twee keer één jaar.

Over Gemeente Ede
Gemeente Ede is als werkgever verantwoordelijk voor meer dan 1.000 werknemers, met een totaal van 950 fte. Gemeente Ede is een middelgrote plaats met ruim 100.000 inwoners, gelegen in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente ligt op de westflank van de Veluwe en in de zuidelijke Gelderse Vallei. Tevens de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente.


Over Centralpoint

Centralpoint is de grootste merkonafhankelijke IT-leverancier van de Benelux en specialist in IT-oplossingen voor organisaties, klein en groot. Wij zijn professionals voor professionals en zorgen dat je altijd en overal zorgeloos kunt werken met de beste technologie.

Voor elk IT-vraagstuk hebben we een concrete oplossing. We houden het eenvoudig waar het kan en creëren duidelijkheid bij complexe IT-uitdagingen. Of dat nu gaat om beveiliging, dataopslag, connectiviteit, mobiel werken, beheer of onderhoud en logistiek.

Wij doen alleen waar we goed in zijn, zodat anderen dat ook kunnen doen.

Wat je IT-vraag ook is: get IT done.

Noot voor de redactie

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht