Industry Wire

Geplaatst door GeONE

GeONE voor tweede keer op rij Global M-Files Partner of the Year

Utrecht, 20 oktober 2021 – GeONE is door M-Files opnieuw uitgeroepen tot Global partner van het jaar 2021-2022. De Nederlandse specialist in het optimaliseren van document- en informatiemanagement werd tijdens het mondiale partnerevenement verkozen onder ruim 500 internationale partners. Het is de tweede keer op rij dat GeONE de prijs in de wacht sleept.

Tijdens de tweedaagse digitale partnerconferentie reikte M-Files prijzen uit aan partners in verschillende internationale regio’s. Eerder won GeONE de prijs van beste partner in de EMEA-regio om vervolgens als eerste Nederlandse partner de prijs van partner of the year te winnen. Dit jaar weet het bedrijf uit Utrecht zijn sterke groeicijfers nog verder door te zetten en de mondiale prijs te prolongeren. GeONE wint deze prijs vanwege zijn kennis van strategisch informatiemanagement, een hoge klanttevredenheid en zijn unieke dienstverlening met een focus op complexe document- en informatievraagstukken bij grote organisaties, met name in de zakelijke en financiële dienstverlening.

Focus op complexiteit en integratievraagstukken

Het is nu het derde jaar op rij dat GeONE in de prijzen valt en eindverantwoordelijke Bastiaan Brefeld licht die prestatie toe: “In de afgelopen jaren zijn we gegroeid van premium partner naar EMEA-partner van het jaar en nu voor de tweede keer wereldwijd. Na de eerste wereldwijde verkiezing zijn we blijven investeren in onze mensen, kennis en onze eigen unieke Build & Play implementatiemethode. We hebben hard gewerkt om die prijs voor het eerst te winnen en des te knapper vind ik het dat het ons opnieuw is gelukt, zeker met het oog op hoe uitdagend het afgelopen jaar is geweest voor iedereen. We zijn ook in deze periode in staat gebleken om meer te leveren dan een intelligent informatieplatform, we kijken namelijk naar de complete bedrijfsuitdaging van onze opdrachtgevers en helpen die op te lossen. Ons enthousiaste team van gecertificeerde M-Files consultants heeft het afgelopen jaar zijn tanden gezet in zeer complexe uitdagingen met vergaande integratievraagstukken bij grote organisaties. De prolongatie van de verkiezing Global M-Files partner of the year is de verdiende waardering voor iedereen die bij GeONE werkt!”

M-Files intelligent informatiemanagement

M-Files is een intelligent informatiebeheerplatform dat organisaties helpt om documenten en informatie effectiever te vinden en te gebruiken. In tegenstelling tot traditionele ECM-systemen (enterprise content management) of platformen voor contentdiensten (content services), verenigt M-Files systemen, data en content in de hele organisatie zonder bestaande systemen en processen te verstoren of datamigratie te vereisen. M-Files voegt intelligentie toe aan contentmanagement en verbindt informatie in en vanuit verschillende applicaties en bronnen, waaronder netwerkmappen, SharePoint en Office 365, Salesforce, ECM-systemen, CRM, ERP en andere bedrijfssystemen. Duizenden grote en kleine organisaties in meer dan 100 landen gebruiken M-Files voor het beheren van hun bedrijfsinformatie en -processen.

NOOT VOOR DE REDACTIE

Over GeONE
GeONE bestaat uit een groep enthousiastelingen die blij wordt van informatie- en documentmanagement uitdagingen van organisaties die vooruit willen. Organisaties die beseffen dat data, documenten en informatie een bepalende rol spelen in hun succes.

Waar anderen zich laten leiden door software en haar functionaliteiten, zijn voor GeONE bedrijfsprocessen het vertrekpunt. Met intelligente oplossingen optimaliseert GeONE die processen en brengen deze in lijn met bedrijfsdoelstellingen. GeONE transformeert IT-afdelingen van cost centers naar profit centers. Op die manier draagt GeONE bij aan de winstgevendheid, servicegerichtheid en het innovatievermogen van organisaties.

Over M-Files
M-Files is een intelligent informatiebeheerplatform dat de bedrijfsprestaties verbetert door mensen te helpen informatie effectiever te vinden en te gebruiken. In tegenstelling tot traditionele ECM-systemen (enterprise content management) of platforms voor contentdiensten (content services), verenigt M-Files systemen, data en content in de hele organisatie zonder bestaande systemen en processen te verstoren of datamigratie te vereisen. M-Files elimineert silo’s door het leveren van een in-context ervaring voor de toegang tot en het gebruik van informatie die zich in een ander systeem en andere opslaglocatie, met inbegrip van netwerkmappen, SharePoint-, bestandsdelingsdiensten, ECM-systemen, CRM, ERP en andere bedrijfssystemen, bevinden. Duizenden grote en kleine organisaties in meer dan 100 landen gebruiken M-Files voor het beheren van hun bedrijfsinformatie en -processen, waaronder Mediamarkt, BDO, ARAG, RAI Amsterdam en Heijmans.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht