Industry Wire

Geplaatst door INFO

Gestroomlijnd reparatieproces door nieuw service platform voor VanMoof

INFO heeft VanMoof mogen helpen met ontwikkeling van Fixer, het nieuwe service platform van de maker van de mooiste fietsen ter wereld. Voor VanMoof zetten we een ijzersterk team neer dat een razendsnelle time-to-market faciliteerde.

VanMoof’s missie is om de “next billion on bikes” te krijgen. Eerste klas service bieden is daarin een cruciaal onderdeel. VanMoof wilde haar netwerk van Service Hubs en Certified Workshops uitrollen van 8 naar 50 steden om haar VanMoof riders wereldwijd on-demand en on-site service te bieden. Er werd gebruik gemaakt van te veel verschillende oplossingen om een reparatie te documenteren, wat zorgde voor onnodig veel werk.

VanMoof wilde daarom over op één nieuw serviceplatform dat de reparatieprocessen kan ondersteunen. Ze zochten een partij die hen kon helpen met het bouwen van dit platform. Snelle verhoging van de ontwikkel-capaciteit en een korte time-to-market waren daarin belangrijke eisen.

INFO heeft VanMoof geholpen in deze uitdaging door zo snel mogelijk een sterk team neer te zetten en het gewenste platform genaamd “Fixer” snel te ontwikkelen en uit te rollen.

 

Door Fixer heeft iedereen die betrokken is bij het reparatieproces veel meer grip waardoor de kwaliteit omhoog gaat en de kosten dalen.

 

“Ik ben een groot fan van de gebruiksvriendelijkheid en slimheid van het product. Het was geweldig om te zien dat zoveel van onze feedback werd omgezet in features binnen Fixer” – Certified Workshop Locatie Manager

Over INFO

Digitale totaaloplossingen voor vandaag, morgen en overmorgen. Dat doen we inmiddels meer dan 25 jaar en daar zijn we best trots op. We denken verder dan de vraag en streven naar oplossingen die toekomstbestendig en duurzaam zijn. Zo zorgen we dat je voorop loopt zonder om te hoeven kijken.

Over VanMoof

VanMoof is opgericht door Taco en Ties Carlier, twee broers uit Nederland die de perfecte stadsfiets wilden ontwikkelen. Nu zijn we een wereldwijd team van fietsers, designers, dromers en doeners met één gezamenlijk doel: jou helpen om sneller, slimmer en stijlvoller van A naar B te komen in je stad. In de tien jaar dat we bestaan, heeft VanMoof de internationale fietswereld regelmatig op zijn kop gezet met snelle innovaties en ongebruikelijke oplossingen. De Electrified was de eerste smart-connected e-bike op de markt en zijn next-gen opvolgers gaan nog steeds aan kop, met awards voor hun geïntegreerde design. We zijn ook het eerste fietsbedrijf dat zijn bedrijfsmodel radicaal vernieuwde door betaalbare, hightech, feature rijke e-bikes aan te bieden. En dan is er ook nog ons team van deskundige Bike Hunters, die over de hele wereld reizen om gestolen VanMoofs op te sporen en terug naar hun eigenaar te brengen.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht