Industry Wire

Geplaatst door Getac

Getac breidt 5G-serie van robuuste Windows-oplossingen uit

Amsterdam, 1 februari 2023 – Getac gaat twee krachtige apparaten toevoegen aan zijn serie robuuste Windows sub-6GHz 5G apparaten: de semi-robuuste S410 laptop en de volledig robuuste F110 tablet. Samen met de al beschikbare 5G-laptop, Getac’s volledig robuuste B360, beschikken gebruikers nu over nog meer mogelijkheden bij het kiezen van een apparaat dat krachtige verwerking, robuuste betrouwbaarheid en snelle 5G-connectiviteit combineert.

Omdat 5G de norm blijft bepalen voor snelle mobiele connectiviteit over de hele wereld, maken steeds meer branches gebruik van deze technologie voor hun belangrijkste activiteiten. Binnen de productie- en nutsbedrijven, en de openbare veiligheidssector, van eerstehulpverleners tot olie- en gastechnici die op afgelegen locaties en offshore-platforms werken: de mogelijkheid om via snelle 5G-netwerken te communiceren en informatie te delen blijkt nu al onmisbaar te zijn.

Met deze twee toevoegingen, omvat Getac’s serie van robuuste Windows-oplossingen met optionele 5G-mogelijkheden de volgende modellen:

De volledig robuuste B360 laptop
De B360 is volledig ontworpen voor 5G en combineert uitzonderlijke rekenkracht, helderheid en robuuste betrouwbaarheid, wat resulteert in een zeer geavanceerde mobiele oplossing die uitstekend presteert in uitdagende werkomstandigheden. Met een dikte van slechts 34,9 mm en een gewicht van 2,32 kg, kan de B360 lange tijd worden gedragen en bediend zonder dat de gebruiker vermoeid raakt. Deze laptop is bovendien standaard uitgerust met 802.11ax Wi-Fi en twee hot-swap batterijen, zodat hij tussen twee oplaadbeurten door volledig functioneel is.

De semi-robuuste S410 laptop
De S410 biedt de hele dag door geavanceerde prestaties, een uitstekend beeldscherm en een verbeterde geheugen- en verwerkingscapaciteit, allemaal in Getac’s op de markt bewezen vormfactor. De belangrijkste eigenschappen zijn de 11e generatie Intel® Core™ i5/i7-processoren met geïntegreerde Intel® Iris® Xe Graphics, geavanceerde connectiviteit, PCIe NVMe SSD als standaard en door de gebruiker te verwijderen opslag, voor nog meer efficiëntie tijdens dagelijkse workflows en grafisch-intensieve taken.

De volledig robuuste F110 tablet
Met de F110 kunnen gebruikers effectief werken in een groot aantal uitdagende omgevingen zonder bang te hoeven zijn voor schade of defecten aan het apparaat. Een quad-core 11e generatie Intel® Core™ i5/i7 Processor biedt buitengewone prestaties en laat de gebruiker moeiteloos multitasken, terwijl geïntegreerde Intel® Iris® Xe Graphics zorgt voor een rijke visuele ervaring in alle omstandigheden. Een groot aantal connectiviteitsopties maakt snelle gegevensoverdracht en communicatie mogelijk vanaf elke locatie, terwijl de toevoeging van een geïntegreerde ThunderboltTM 4-poort met een 40 Gb/s-verbinding extra mogelijkheden biedt voor end-to-end oplossingen.

“De mogelijkheid om snel te communiceren en informatie te delen, vanaf een groot aantal locaties, is voor veel van onze gebruikers een essentieel onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden,” zegt Amanda Ward, directeur Technologie & Diensten voor de EMEA-regio bij Getac. “Met deze uitbreiding bieden we onze klanten drie premium sub-6GHz 5G Windows robuuste oplossingen om uit te kiezen. Zo kunnen hun werknemers uitgerust worden met een geschikt hulpmiddel voor al hun werkzaamheden, ongeacht de uitdagingen waarmee ze geconfronteerd worden.”

Beschikbaarheid
De Getac S410 en F110 met optionele sub-6GHz 5G-mogelijkheden zijn vanaf nu beschikbaar. Ga voor meer informatie naar www.getac.com

Over Getac
Getac Technology Corporation is wereldwijd een toonaangevende leverancier van robuuste mobiele technologie en intelligente video-oplossingen, waaronder laptops, tablets, software, draagbare camera’s, en videosystemen voor in de auto. Getac’s oplossingen en diensten zijn ontworpen om uitzonderlijke ervaringen mogelijk te maken voor medewerkers in uitdagende omgevingen. Op dit moment bedient Getac klanten in meer dan 100 landen op het gebied van defensie, openbare veiligheid, ambulance, brandweer & hulpdiensten, nutsbedrijven, automobielindustrie, winning van natuurlijke hulpbronnen, productie, tot transport en logistiek. Ga voor meer informatie naar: http://www.getac.com. Neem deel aan Getac Industry blog of volg het bedrijf op LinkedIn en YouTube.

Getac en het Getac-logo zijn handelsmerken van Getac Holdings Corporation of zijn dochterondernemingen. Andere merken of handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. ©2023 Getac Technology Corporation.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht