Industry Wire

Geplaatst door Getac

Getac breidt zijn assortiment van veelzijdige Android-apparaten uit met de lancering van een AI geschikte, volledig robuuste tablet

AMSTERDAM, 29 februari 2024: Getac heeft vandaag de lancering aangekondigd van de AI-ready ZX80, een gloednieuwe 8-inch volledig robuuste tablet, aangedreven door het veelzijdige Android-besturingssysteem. De aankondiging breidt Getac’s portfolio van Android-apparaten uit en diversifieert het aanbod, waardoor klanten in sectoren als nutsbedrijven, productie en transport nog meer keuze krijgen bij het kiezen van robuuste oplossingen om dagelijkse uitdagingen op te lossen en de productiviteit en efficiëntie te verhogen.

Lichtgewicht maar robuust ontwerp

De ZX80 is specifiek ontworpen voor veeleisende werkomgevingen, van drukke magazijnen en logistieke centra tot afgelegen werklocaties en buitenfaciliteiten. De lichtgewicht vormfactor (590 g), het brede bedrijfstemperatuurbereik (-29 °C tot 63 °C) en het heldere 1.000 nit 16:10 aspectratio-scherm maken hem bijzonder geschikt voor belangrijke taken zoals het bedienen van vorkheftrucks en UAV-besturing, waarbij de prestaties en betrouwbaarheid van het apparaat cruciaal zijn voor succes. De MIL-STD-810H-certificering, IP67-certificering en 6ft (1,8m) valbestendigheid zorgen er verder voor dat het apparaat de beproevingen van intensief buitengebruik moeiteloos doorstaat.

Voor gebruikers die full-shift functionaliteit nodig hebben terwijl ze niet in de buurt van oplaadfaciliteiten werken, is de ZX80 ook compatibel met Getac’s hot-swappable batterijtechnologie, waardoor gebruikers snel en gemakkelijk extra batterijen kunnen wisselen terwijl ze op locatie zijn, wat kostbare tijd bespaart en onderbrekingen voorkomt.

Uiterst configureerbaar voor optimale veelzijdigheid

Getac begrijpt dat elke gebruikssituatie uniek is, daarom biedt het uiterst configureerbare ontwerp van de ZX80 een uitgebreide flexibiliteit als het gaat om het samenstellen van een specificatie die zo effectief mogelijk aansluit bij de behoeften van de klant.

Tot de belangrijkste functies behoren een dubbel SIM-ontwerp (een fysieke SIM en een eSIM), waardoor snel tussen verschillende netwerken kan worden gewisseld, terwijl Wi-Fi 6E 802.11ax, Bluetooth v5.2 en optionele speciale GPS snelle gegevensoverdracht en mogelijkheden voor locatiebepaling bieden. Afhankelijk van de eisen van de klant kan de ZX80 ook worden geconfigureerd met 4G/5G LTE, NFC en een barcodelezer voor verschillende toepassingen.

Voor AI geschikte prestaties

De Qualcomm QCS6490-processor van de ZX80 levert verbazingwekkende prestaties bij lagere energieniveaus, waardoor deze ideaal is voor een groot aantal IoT industriële buitentoepassingen en commerciële gebruikssituaties. De tablet is ook klaar voor AI en maakt gebruik van Qualcomm’s AI Engine om on-device machine learning te bieden en de mogelijkheid om AI gebruiksmogelijkheden uit te voeren met behoud van de levensduur van de batterij. Om de potentiële AI-mogelijkheden te maximaliseren, bevat de ZX80 12GB LPDDR5-geheugen. De ZX80 wordt geleverd met Android 13 vooraf geïnstalleerd en is upgradebaar naar toekomstige Android OS-releases, zodat gebruikers nieuwe AI-functies kunnen gebruiken zodra deze beschikbaar zijn.

Ondersteund met een uitgebreide reeks speciale accessoires en software

Net als alle Getac-apparaten is de ZX80 compatibel met een uitgebreide reeks specifieke accessoires, randapparatuur en software, waarmee gebruikers de functionaliteit van het apparaat in verschillende branchescenario’s kunnen maximaliseren. Dit omvat veilige voertuigdocks van derden voor optimaal gebruik in voertuigen/vorkheftrucks, handriem, stylus en hot swappable batterijen met hoge capaciteit voor verbeterde bruikbaarheid op het terrein, en een 65W USB-C-adapter en dockingstation voor efficiënt gebruik op kantoor. Klanten kunnen hun Android-tablets ook efficiënt beheren via vooraf geïnstalleerde Getac-softwareoplossingen, waaronder de gloednieuwe Log Tool, deployXpress, enrollXpress, GDMS, Driving Safety Utility en OEMConfig.

“Het Android-platform blijft zich ontwikkelen en uitbreiden in de industriële sector en biedt nieuwe manieren om belangrijke uitdagingen op te lossen en de bedrijfsvoering te verbeteren,” zegt James Hwang, President van Getac Technology Corporation. “Met de lancering van de ZX80 geven we onze Android-klanten nog meer keuze als het gaat om het selecteren van de juiste robuuste oplossing voor hun noden en stellen we hen in staat te profiteren van de veelzijdigheid van Android in omgevingen en scenario’s waar dit anders niet mogelijk zou zijn.”

De nieuwe ZX80 is vanaf maart verkrijgbaar. Voor meer informaite, ga naar www.getac.com

Over Getac

Getac Technology Corporation is wereldwijd een toonaangevende leverancier van robuuste mobiele technologie en intelligente video-oplossingen, waaronder laptops, tablets, software, draagbare camera’s en videosystemen voor in de auto. Getac’s oplossingen en diensten zijn ontworpen om uitzonderlijke ervaringen mogelijk te maken voor medewerkers in uitdagende omgevingen. Op dit moment bedient Getac klanten in meer dan 100 landen op het gebied van defensie, openbare veiligheid, ambulance, brandweer & hulpdiensten, nutsbedrijven, automobielindustrie, winning van natuurlijke hulpbronnen, productie, tot transport en logistiek. Ga voor meer informatie naar: https://www.getac.com/en. Neem deel aan Getac industrie blog of volg het bedrijf op LinkedIn en YouTube.

Getac en het Getac-logo zijn handelsmerken van Getac Holdings Corporation of zijn dochterondernemingen. Andere merken of handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. ©2024 Getac Technology Corporation.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht