Industry Wire

Geplaatst door Getac

GETAC versterkt positie in de Benelux met aanstelling van Business Development Manager

Düsseldorf, 1 December 2021 –  Getac, een van de belangrijkste leveranciers van robuuste mobiele computeroplossingen, heeft Fransie Becker benoemd als Business Development Manager voor de Benelux-regio. Met de aanstelling van Fransie Becker kan het bedrijf haar groei in de regio versnellen door een verdere uitbreiding van de reeds opgebouwde verkoopkanalen in de B2B IT-markt en door het versterken van relaties met het lokale reseller-netwerk en Getac’s eindgebruikers.

Met meer dan 10 jaar ervaring in vergelijkbare functies (sales manager in Nederland voor Staples Advantage en account manager voor Asus in de Benelux), heeft Fransie Becker een zeer goede kennis van de markt en veel know-how op het gebied van IT.

Fransie Becker is al vele jaren een drijvende kracht geweest achter deze bedrijven, door de bedrijfsstrategieën een nieuw impuls te geven waarmee de verkoop gestimuleerd kon worden in specifieke markten (bijv. IT B2B en Educatie).

Nu treedt Fransie Becker in dienst bij Getac om een nieuwe uitdaging aan te gaan: bijdragen aan Getac’s ontwikkeling in de Benelux en het bedrijf een leidende rol laten spelen in de veeleisende sectoren van transport en logistiek, nutsvoorzieningen en openbare veiligheid.

Om deze nieuwe doelstellingen voor 2022 te bereiken, zal Fransie Becker profiteren van zijn solide ervaring op het gebied van robuuste producten voor professionals. Bovendien beschikt hij dankzij het netwerk dat hij in de loop der tijd heeft opgebouwd met lokale resellers en eindgebruikers over vakkennis en businesservaring die cruciaal zijn voor de ontwikkeling van Getac.

« Ik kijk ernaar uit om eindgebruikers en resellers te helpen door hen oplossingen te bieden voor hun extreme werkomgeving. Workflow continuïteit is belangrijk in deze omstandigheden en hierin blinken Getac’s producten echt uit. De combinatie van bewezen productkwaliteit, de indrukwekkende software-integratie en de service van Getac, overtreft ruimschoots alle verwachtingen. Getac is al een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van robuuste producten en het is aan mij om Getac ook in de Benelux tot de grootste speler te maken. » aldus Fransie Becker.

Over Getac

Getac Technology Corporation is een belangrijke dochteronderneming van Getac Holdings Corporation (TWSE:3005), onderdeel van de MiTAC-Synnex Business Group met een 2020 jaaromzet van 41.3 miljard dollar. Getac werd in 1989 opgericht als een joint venture met GE Aerospace voor de levering van elektronische defensieproducten. Vandaag de dag omvat Getacs zakelijke dekking robuuste notebooks en robuuste tablet-pc’s niet alleen voor het leger, maar ook voor de auto- en procesindustrie, de politie, brandweer, nutsbedrijven, productie, transport en logistiek. Ga voor meer informatie naar: http://www.getac.com. Participeer in de Getac Industry blog of volg Getac op LinkedInYouTube, Facebook en Twitter.

Getac en het Getac logo zijn handelsmerken van Getac Technology of zijn geassocieerden. Andere merken of handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars. © 2021 Getac Technology Corporation.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht