Industry Wire

Geplaatst door PRGoeroes

Gigaleads en freepublicitybureau voor tech PRGoeroes gaan samenwerken om verder te scalen

Het snelgroeiende leadgeneratiebedrijf Gigaleads gaat samenwerken met public relations-bureau PRGoeroes. Dit partnerschap is gericht op het versterken van de public relations en mediastrategieën van Gigaleads en het vergroten van de leadgeneratie van PRGoeroes.
Gigaleads heeft sinds de oprichting in 2020 meer dan 600 bedrijven zoals BeGood en DiamondFlame geholpen met het genereren van duurzame groei door de inzet van  leadsgeneratie. Het dynamische leadgeneratiebedrijf is in korte tijd is uitgegroeid van een eenmanszaak tot een internationaal team van meer dan 15 professionals. Ze werken vanuit Amsterdam met een Nederlands team verspreid over bijna alle continenten aan het opzetten van passende LinkedIn- en Google Ads-campagnes.
Gigaleads zet zich daarnaast in voor internationale projecten, en ondersteunt bijvoorbeeld non-profitorganisaties zoals stichting Muses en initiatieven in de Filipijnen en Pakistan. Mike Jan Smid van Gigaleads: “We willen graag wat terugdoen, en dit is onze manier. Praktische hulp bieden aan non-profits zoals deze.”
Keuze voor media-aandacht
Gigaleads wilde de zichtbaarheid van het bedrijf uitbreiden door middel van passende PR-strategieën, wat hen naar PRGoeroes leidde. Met meer dan 1.000 succesvolle PR-campagnes in het portfolio, garandeert PRGoeroes een significante verbetering van zichtbaarheid in de media voor zakelijke dienstverleners die innovatief bezig zijn. Het bedrijf beschikt over een team van PR-specialisten door heel Nederland, en staat bekend om de passievolle benadering van public relations. Jennifer Delano, founder van PRGoeroes: “We hebben in Gigaleads een partner gevonden die zich actief gaat bezighouden met het vinden van bedrijven die serieus willen groeien en daarvoor graag de mogelijkheden van PR inzetten.”
Over Gigaleads
Gigaleads is een leider in de leadgeneratie-industrie, met een bewezen staat van dienst in het helpen van bedrijven met hun groeidoelstellingen. Ze hielpen al meer dan 600 klanten en steunen daarnaast non-profitorganisaties zoals stichting Muses en andere initiatieven. Meer informatie:  https://www.gigaleads.nl
Over PRGoeroes
PRGoeroes is een public relations-bureau met als doelstelling binnen 3 jaar 1 miljard euro aan free publicity aan te trekken voor innovatieve zakelijke dienstverleners. Founder Jennifer Delano staat op de nominatielijst van PR Persoon Van Het Jaar van de Dutch PR Awards 2024. Meer informatie: https://www.prgoeroes.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht