Industry Wire

Geplaatst door GITP

GITP verwelkomt nieuwe CIO en zet daarmee sterk in op Talent Analytics

HR-dienstverlener GITP, marktleider in talentoplossingen en opleiding & training versterkt per 1 november haar directie met Dimmy van Zanten. Van Zanten treedt als CIO toe tot de directie en heeft de opdracht de digitale strategie van GITP te realiseren met data driven talent analytics proposities.

Van Zanten, eerder directeur Cubiks Nederland en later COO Cubiks wereldwijd en Vice President Europe PSI Services, zal samen met Else Slegers, CEO GITP Holding, leiding geven aan de organisatie, waarbij zijn focus sterk ligt op digital, innovatie en data enerzijds en de vertaling hiervan naar aansprekende talentoplossingen en dashboarding voor klanten anderzijds.

CEO Else Slegers is zeer verheugd met de komst van Van Zanten: ‘Dimmy is een zeer ervaren professional met zowel inhoudelijk kennis van psychometrie en digitale oplossingen als innovatie en business development. Met zijn komst krijgt onze digitale strategie een nieuwe impuls en maken we de volgende stap in onze koers die we sinds 2018 volgen.’

Voor Van Zanten is het een hernieuwde kennismaking met het vakgebied: ‘de afgelopen maanden heb ik kennis mogen maken met GITP en hun plannen op het gebied van innovatie en data driven oplossingen. In alles wat ik zag en in alle gesprekken voelde ik een enorme fit met mijn eigen denken over de toekomst van het assessment vak en kreeg ik meer en meer energie van de aanstelling. Als er een partij is die dit kan, dan is het GITP met al haar kennis en ervaring. Ik ben blij met deze nieuwe ‘klus’, het vertrouwen van GITP en ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan.

Naast het huidige portfolio aan selectie- & ontwikkelassessments, talent management oplossingen en tools voor strategisch workforce management zet GITP sterk in op data-gedreven proposities die organisaties in staat stellen voorspellende analyses te maken en daarmee hun strategische people- en organisatie-doelstellingen te realiseren. De combinatie van talent data met andere HR- en business-data uit organisaties vormt de basis van dit type talent analytics, gericht op het ontwikkelen en verbeteren van medewerkers, teams en organisaties.

Over GITP

GITP levert inzichten voor het nemen van onderbouwde beslissingen bij het inrichten en ontwikkelen van de workforce.in organisaties. Dat doen we door het talent van mensen, teams en organisaties te laten zien en hoe talent maximaal ontwikkeld kan worden. Inzicht in talent creëert kansen, opent deuren, motiveert mensen, versterkt teams en drijft organisaties. GITP is al sinds 1947 actief op het gebied van talentmanagement met assessments, digital tools en data analytics.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht