Industry Wire

Geplaatst door L&DJ PR

Global Orange winnaar Red Herring 100 Europe

Red Herring, het internationaal opererend mediabedrijf dat de innovatiefste hoogtechnologische bedrijven, investeerders en beslissers samenbrengt, maakte vandaag de winnaars bekend van de Red Herring 100 Europe. Het Nederlandse GlobalOrange, expert in maatwerk software ontwikkeling, behoort tot de winnaars van 2013.

De prestigieuze awards worden elk jaar uitgereikt aan de meest innovatieve en vooruitstrevende technologiebedrijven in Europa, Noord-Amerika en Azië. De redactie van Red Herring beoordeelde honderden bedrijven op zowel kwantitatieve als kwalitatieve criteria, zoals financiële prestaties, technologische innovatie, kwaliteit van het management, de algemene bedrijfsstrategie en marktpenetratie. Deze beoordeling werd aangevuld met een overzicht van de track records en posities van soortgelijke startups in dezelfde verticals.

Red Herring roemt GlobalOrange vanwege het feit dat het een innovatieve technologiepartner is voor haar Europese klanten bij de ontwikkeling van aangepaste zakelijke toepassingen. Het eigen dienstenframework zorgt ervoor dat de klanten van GlobalOrange voor blijven lopen, met behoud van hoge kwaliteitsnormen en snel agile development.

‘De selectie van start-ups die het grootste potentieel voor marktdisruptie en groei laten zien, is nooit gemakkelijk’, zegt Alex Vieux, uitgever en CEO van Red Herring. ‘We hebben gekeken naar vele honderden kandidaten uit heel Europa. Na veel nadenken en discussie hebben we uiteindelijk deze lijst, de Top 100, kunnen samenstellen. Elk jaar wordt de concurrentie groter, maar wij zijn overtuigd dat GlobalOrange de visie, drive en innovatie heeft die een Red Herring winnaar onderscheidt van de rest.’

Yvo Gortemaker directeur Global Orange: ‘Succesvolle bedrijven zijn onderscheidend en daar past slimme software bij, snel in gebruik en efficiënt gemaakt. Deze onderscheiding bevestigt dat we op het goede spoor zitten. Deze tijd van economische herbezinning vraagt om vernieuwende “disruptive” technologie en die ontwikkelen wij.’

Over Red Herring
Red Herring is een internationaal opererend mediabedrijf dat de innovatiefste hoogtechnologische bedrijven ter wereld, investeerders en beslissers samenbrengt. Red Herring publiceert onder meer een innovatiemagazine, een dagelijks online technologierapport en technologienieuwsbrieven. Ook organiseert Red Herring grote evenementen, gericht op de wereldleiders in technologie. Red Herring geeft zo diepgaand inzicht in de wereldwijde innovatie-economie, met een uniek perspectief op de opkomende technologieën die de economie richting geven. Meer informatie: www.redherring.com.

Over GlobalOrange
GlobalOrange is een hot shop voor slimme software. Met een keur aan goede developers en een ervaren managementteam werken zij aan innoverende veranderprojecten vanuit een inspirerende locatie in hartje Amsterdam. Daarnaast werkt GlobalOrange samen met een schaalbaar team van hoogopgeleide internationale specialisten aan innovatieve maatwerk-softwareprojecten. Hiermee biedt GlobalOrange altijd de meest actuele, wereldwijd beschikbare vernieuwende technologische kennis. Meer informatie: www.globalorange.nl.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht