Industry Wire

Geplaatst door zaak-shops.nl

Groninger webwinkelketen zaak-shops.nl opnieuw FD Gazellen

De webwinkelketen zaak-shops.nl is wederom genomineerd voor de FD Gazellen Awards van het Het Financieele Dagblad. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het is voor de Groninger webwinkelketen inmiddels bekend terrein, het is namelijk hun vierde nominatie.

Het is een goed jaar geweest voor de online retail in het algemeen, onder andere vanwege het coronavirus dat extra drukte voor de gehele sector met zich mee brengt. Het is daarom extra knap dat zaak-shops.nl zich wederom tussen de snelst groeiende bedrijven heeft weten te vestigen. Directeur Jochem Mossel en Adri Larkens geven aan ingezet te hebben op slimmere automatisering binnen het bedrijf. “Dit stelt ons in staat om de dagelijkse werkzaamheden efficiënter uit te voeren waardoor we meer tijd hebben om ons te focussen op groei.” aldus Mossel. Thijs Baart, IT-manager bij de Groninger webwinkelketen heeft de transitie gecoördineerd. “Door tijdrovende werkprocessen te automatiseren is de druk op de klantenservice aanzienlijk afgenomen, hierdoor is er ruimte ontstaan die wij goed kunnen gebruiken om onze klanten nóg beter van dienst te kunnen zijn.”

Dit heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen, zaak-shops.nl noteert een klanttevredenheidscijfer van 9.2, een groei van 0,5 in vergelijking met vorig jaar. “We kwamen dit jaar voor een grote uitdaging te staan. Door het coronavirus kennen we een periode van lang aanhoudende drukte, dit in combinatie met het thuiswerken vraagt veel van het team. Daarom ben ik extra trots dat het ons dit jaar wederom is gelukt om te groeien in omzet én klanttevredenheid.” Aldus Quinten Eradus, verantwoordelijk voor de algemene klanttevredenheid en marketing bij zaak-shops.nl.

zaak-shops.nl is een online webwinkelketen met meer dan twintig verschillende specialistische webwinkels. Al sinds 2010 ligt de focus op service, transparante communicatie en het waarmaken van de beloftes: voor 22:00 uur besteld, volgende werkdag in huis. De specialiteit van zaak-shops.nl ligt met name bij seizoenartikelen zoals kachels, sfeerhaarden, airco’s en ventilatoren. Door een groot deel van het assortiment op eigen voorraad te hebben kan zaak-shops.nl de leverbelofte waarmaken, ook in drukke tijden.

De uitreiking van de FD Gazellen 2020 is op 19 november vanaf 16:00 uur op de website van het Het Financieele Dagblad.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht