Industry Wire

Geplaatst door SAP

GROW with SAP brengt voordelen cloud-ERP naar het middensegment

’s-Hertogenbosch, 22 maart 2023 – Na de succesvolle introductie van RISE with SAP in 2021 komt SAP nu met GROW with SAP. Dit nieuwe cloud-ERP-aanbod biedt middelgrote klanten snelheid, voorspelbaarheid en continue innovatie. Met GROW with SAP krijgen klanten dezelfde tools in handen die ’s werelds succesvolste marktleiders gebruiken, waarbij ze profiteren van een snelle implementatie en probleemloze updates.

SAP werkt al 50 jaar nauw samen met klanten uit diverse branches en gebruikt deze expertise om best-in-class branchespecifieke processen te benchmarken en te definiëren. GROW with SAP biedt hiermee vooraf geconfigureerde best practices die middelgrote bedrijven onmiddellijk kunnen toepassen.

Het GROW with SAP-aanbod bestaat onder andere uit:
• SAP’s cloud-ERP-oplossing: gecombineerd met versnelde acceptatieservices, een wereldwijde community van experts en gratis leermiddelen;
• Baselineactivering: een gestroomlijnde levering tegen een vast tarief die een technische go-live kan opleveren in slechts vier weken. Dit garandeert dat de initiële systeemconfiguratie door SAP wordt beheerd;
• Ingebouwde AI- en automatiseringsmogelijkheden: waardoor klanten snel resultaat zien.

“SAP’s belangrijkste cloud-ERP-aanbod biedt ’s werelds toonaangevende bedrijven al geruime tijd end-to-end transparantie in hun activiteiten. Met GROW with SAP tillen we dit naar een hoger niveau voor middelgrote bedrijven, met een op maat gemaakt aanbod dat hen helpt hun bedrijf te laten groeien”, zegt Christian Klein, CEO en Executive Board Member bij SAP SE. “GROW with SAP biedt de flexibiliteit en innovatie die middelgrote bedrijven niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst, nodig hebben om succesvol te zijn.”

Technologie moet aansluiten op groeitraject
Uit onderzoek van IDC blijkt dat veel middelgrote bedrijven snel groeien. “SAP erkent dat ze beter moeten aansluiten bij de zakelijke en technologische vereisten van middelgrote bedrijven die op zoek zijn naar een cloud-ERP-oplossing”, vertelt Mickey North Rizza, vice-president van de IDC Enterprise Software Group. “Aangezien ze dezelfde problemen met betrekking tot wereldwijde complexiteit tegenkomen als grotere ondernemingen, moet de software meegroeien met hun bedrijf. Middelgrote bedrijven hebben dan ook een technologische oplossing nodig die past bij hun groeitraject.”

GROW with SAP helpt hen te schalen om productlijnen, serviceaanbiedingen, duurzaamheidsstatistieken en meer te ondersteunen. Het bevat ook het SAP Business Technology Platform zodat klanten hun eigen processen op een cloud-native manier kunnen definiëren met behulp van SAP Build. Met SAP Build kunnen gebruikers unieke processen en benodigde oplossingen veilig en conform de regels creëren, zonder code te hoeven schrijven of te wachten op IT-ondersteuning.

In de praktijk
“Als we een nieuw product ontwikkelen en het is beschikbaar via de SAP S/4HANA Public Cloud, dan ziet iedereen met één druk op de knop exact dezelfde prijzen, de gelokaliseerde naamgeving, productgegevens, verkopen voor vandaag en de verwachte verkopen van komende week. SAP S/4HANA Cloud helpt ons een compleet beeld te krijgen van de voorraad, capaciteit en levertijden, wat zorgt voor een efficiëntere bedrijfsvoering voor RIHO en een betere ervaring voor onze klanten over de hele wereld”, aldus Guy Claesen, CEO van RIHO.

Een Word-versie vindt u hier

Over SAP
De strategie van SAP is om elk bedrijf te helpen een intelligente onderneming te worden. Als marktleider in bedrijfssoftware helpen we bedrijven van elke grootte en in elke branche optimaal te draaien. 87 procent van de wereldwijde transactie-inkomsten verloopt via een SAP-systeem. Onze technologieën voor machine learning, Internet of Things (IoT) en geavanceerde analytics helpen klanten bij de transitie naar een intelligente onderneming. SAP geeft mensen en organisaties een diep inzicht in de bedrijfsvoering en stimuleert een manier van samenwerken waarmee ze de concurrentie voor kunnen blijven. We vereenvoudigen technologie voor bedrijven, zodat ze onze software kunnen gebruiken zoals zij dat willen – zonder verstoringen. Onze complete suite aan applicaties en diensten stelt bedrijven en publieke organisaties in 25 sectoren wereldwijd in staat om winstgevend te opereren, zich continu aan te passen en het verschil te maken. Ondersteund door een wereldwijd netwerk aan klanten, partners, werknemers en opinieleiders draagt SAP bij aan een betere wereld en een beter leven.

Kijk voor meer informatie op www.sap.com/netherlands/index.html

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht