Industry Wire

Geplaatst door GXO Logistics

GXO benoemt Willem Veekens als nieuwe Managing Director voor Nederland en België

Eindhoven, 28 september 2023 – GXO Logistics, Inc. (NYSE: GXO), ’s werelds grootste dienstverlener in pure-play contractlogistiek, heeft de Europese logistiekveteraan Willem Veekens aangesteld als Managing Director Nederland en België.

Veekens zal bij GXO het team leiden en zich concentreren op zowel operational excellence als klanttevredenheid voor bestaande en nieuwe activiteiten in Nederland en Belgie. . Het team zal ook blijven werken aan een cultuur waar de GXO kernwaarden centraal staan door de betrokkenheid en motivatie van medewerkers te vergroten. Hiermee onderscheidt GXO zich van concurrenten en creeert het waarde voor alle partijen.

“We zijn verheugd Willem Veekens te mogen verwelkomen in ons Europese team”, aldus Paul Mohan, Managing Director, Continental Europe bij GXO. “Willem brengt meer dan twee decennia aan ervaring in de Europese contractlogistiek mee. Zijn expertise op het gebied van klantenservice, operations, verkoop en betrokkenheid van mensen zal een belangrijke rol spelen bij het voortzetten van de uitzonderlijke groei van GXO in Nederland en België, die dit jaar een recordaantal magazijn starts heeft gezien.”

Voordat Veekens bij GXO kwam, was hij Managing Director BeNeLux voor CEVA Logistics, waar hij ook verschillende senior director-functies bekleedde.

GXO bedient nationale en internationale bedrijven die actief zijn in sectoren als dranken en voeding, e-commerce en retail in Nederland en België. Het bedrijf heeft momenteel ongeveer 12.000 teamleden in dienst, verspreid over 45 magazijnlocaties met een totale oppervlakte van ongeveer 1,7 miljoen vierkante meter. Het gebruik van technologie is een belangrijk concurrentievoordeel voor GXO. Diensten omvatten opslag en ordervoorbereiding, e-fulfilment, retouren en reverse logistics, distributie en beheerd transport.

Over GXO Logistics

GXO Logistics, Inc. (NYSE: GXO) is ’s werelds grootste leverancier van contractlogistiek die profiteert van de snelle groei van e-commerce, automatisering en outsourcing. GXO streeft ernaar een gevarieerde werkplek van wereldklasse te bieden aan meer dan 130.000 teamleden op meer dan 970 magazijnlocaties met een totale oppervlakte van ongeveer 200 miljoen vierkante meter. Het bedrijf werkt samen met ’s werelds toonaangevende blue-chip bedrijven om complexe logistieke uitdagingen op te lossen met technologisch geavanceerde supply chain en e-commerce oplossingen, op schaal en met snelheid. Het hoofdkantoor van GXO is gevestigd in Greenwich, Conn., VS. Bezoek GXO.com voor meer informatie en neem contact op met GXO op LinkedInTwitterFacebookInstagram and YouTube.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht