Industry Wire

Geplaatst door QISS IT

Haagse José van Dalen enige vrouw met CxO-nominatie bij Computable Awards 2019

Zojuist is bekend geworden wie de genomineerden zijn bij de Computable Awards 2019. De Haagse José van Dalen is met haar bedrijf genomineerd in diverse categorieën. Ook is ze als enige vrouw opgenomen in de lijst van meest succesvolle CxO’s. Zij is als chief experience officer van QISS IT verantwoordelijk voor onder andere de algehele ervaring van de producten en diensten van het bedrijf. Eerder dit jaar werd het bedrijf QISS IT overgenomen door de Duitse investeerder Univativ Group en investeringsmaatschappij Triton. Onderneemster José van Dalen, die het bedrijf binnen 7 jaar uit het niets opbouwde, is aangebleven en is de eerste vrouw in de board van Univativ. José van Dalen werd uitgekozen uit 723 aanmeldingen voor de Computable Awards 2019.

Bedrijf gerund door vrouwen
Zeven jaar geleden startte José van Dalen midden in de crisistijd het bedrijf QISS IT . Binnen een jaar betrok ze met haar volledig uit vrouwen bestaande team het pand aan de Wolga in Den Haag. In 2014 startte QISS IT een ICT-traineeship voor vrouwen met een hbo-opleiding, maar zonder ervaring in de ICT. Zo konden zij hun kans op een carrière in de ICT vergroten. Het jaar erop werd de EY Award ‘Winning Woman’ mee naar huis genomen, omdat 65 procent van deze vrouwen werd geplaatst. QISS IT heeft meer dan 140 medewerkers in dienst en ruim 70 klanten. Het bedrijf wordt volledig gerund door vrouwen. Vanuit Univativ wordt de talentenpool aangevuld met 7.000 studenten en afgestudeerden van 60 hogescholen en universiteiten.

Over QISS IT
QISS IT richt zich op het detacheren van young professionals, met een team dat volledig bestaat uit vrouwen. Door het grote aantal vrouwen dat QISS IT weet aan te trekken en te plaatsen bij meer dan 70 klanten, won het bedrijf diverse awards. De CxO José van Dalen is de enige vrouw die genomineerd werd als beste CxO in de Computable Awards 2019.
Meer informatie: https://qiss-it.nl/.

Over José van Dalen
José van Dalen is de CxO van het Haagse bedrijf QISS IT . Deze maand werd ze als enige vrouw genomineerd als beste CxO in de Computable Awards 2019.
Meer informatie: https://www.qiss-it.nl/pages/nl-nl/algemeen/over-jose-van-dalen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht