Industry Wire

Geplaatst door HAGENS PR

HAGENS PR BREIDT ALWEER UIT

Amsterdam, 27 februari 2024 – HAGENS PR zet de groei voort. Het bureau wordt versterkt door Naomi Hogervorst als PR Consultant, Yorick Fliervoet als Senior PR Specialist en Stefanie van Vonderen als Campagne Manager.

Met de komst van dit ervaren trio groeit het team naar achttien spelers. Naomi maakte de overstap van Blyde. Yorick was eerder werkzaam bij Fitzgerald en Lubbers & De Jong. Stefanie werkte hiervoor bij Provoke en het IDFA.

Gezonde relaties
De uitbreiding van het team komt op een goed moment, want ook het klantenpakket van HAGENS groeit gestadig door. HAGENS werkt bij voorkeur lang samen met klanten en bouwt daardoor relaties op basis van vertrouwen, ervaring en gedeeld inzicht. Zo werkt HAGENS al ruim zeven jaar met Spotify samen en heeft de streamer onlangs voor het achtste jaar bijgetekend voor al hun de free publicity gedreven campagnes in Nederland. Hertog Jan werkt ook al acht jaar met het bureau uit Amsterdam-Noord, wat het afgelopen jaar onder meer een Effie in de categorie LANG opleverde. Ook tekende ABN AMRO voor het derde jaar bij om met HAGENS hun ambities te verwezenlijken. HAGENS werkt daarnaast al jaren samen met bureaus als TBWANEBOKO, Havas Lemz en The Valley aan geïntegreerde campagnes.

Naomi: “De vrijheid om te experimenteren en de positieve cultuur zijn inspirerend. Ik kon niet wachten om deel uit te maken van dit fantastische team en maatschappelijke impact te maken.”

Yorick: “De zeldzame combinatie van een top team, inhoudelijke projecten en een onderbouwde benadering van het PR vak, maakt het dat ik elke ochtend met een grijs op de pont sta. Het voelt als een professionele droom om bij HAGENS te werken.”

Stefanie: “HAGENS is human first, dat komt terug in zowel de PR-aanpak als de werkcultuur. We zijn goed georganiseerd en het team is gedreven. Dankzij deze combinatie presteert het team optimaal. Ik ben trots om hier onderdeel van te zijn.”

Sarah Hagens, founder HAGENS: “Goede en ervaren PR professionals zijn schaars, helemaal als ze ook nog eens zoveel enthousiasme voor het vak en kennis van zaken hebben als deze drie. Een verrijking voor het team maar zeker ook voor onze klanten. We hebben een duidelijke visie en dito ambitie, en we zijn nog lang niet klaar.”

Over HAGENS
HAGENS is een onafhankelijk, strategisch en creatief PR-bureau. Ze ontwikkelen verhalen vanuit een ‘human first’ aanpak. De verhalen zijn altijd anders, het uitgangspunt is altijd hetzelfde: mensen. Het enige Amsterdamse bureau dat op de Danzigerkade uitkijkt i.p.v. van vanuit, werkt voor o.a. Spotify, ABN AMRO, Etos, FrieslandCampina, Hertog Jan, Merk Fryslân, Fabrique des Lumières, Johnny Cashew, Rose Academy, de NPO, Omroep ZWART en de Ministeries van Justitie en Veiligheid & Economische Zaken.

Contactinformatie
Voor meer informatie en/of interviewaanvragen kun je contact opnemen met via Bob Havermans bob@hagenspr.com of +31 629 283 315

Foto vlnr: Naomi Hogervorst, Yorick Fliervoet, Stefanie van Vonderen

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht