Industry Wire

Geplaatst door HAL24K

HAL24K geselecteerd voor Microsoft ScaleUp Program

Amsterdam, 16 januari 2019 – Data-science-specialist HAL24K is geselecteerd voor het Microsoft ScaleUp Program. Het programma, voorheen bekend als Microsoft Accelerator, is opgezet om de groei te bevorderen van een select aantal innovatieve, enterprise-ready-bedrijven. De ondernemingen die deelnemen aan het Microsoft ScaleUp Program krijgen ondersteuning van Microsoft op het gebied van sales, marketing en technologie.

Microsoft neemt HAL24K in het programma op omdat het inziet dat het bedrijf met de juiste ondersteuning en toegang tot Microsoft-partners en -klanten de potentie heeft om zijn groei op wereldwijd niveau te versnellen. Om in aanmerking te komen voor het Microsoft ScaleUp Program moeten bedrijven bovendien voldoen aan een aantal andere criteria. Zo moeten ze klaar zijn voor een Series A-venture-capital-financieringsronde.

Data intelligence direct ooerationeel inzetbaar

HAL24K onderscheidt zich van andere bedrijven in de markt door niet alleen machine learning en artificial intelligence (AI) in te zetten om complexe infrastructurele problemen op te lossen, maar door ook een end-to-end data-science-platform aan te bieden die klanten kunnen inzetten voor hun data intelligence.

HAL24K is ontwikkelaar en leverancier van het SaaS-platform Dimension, dat grotere organisaties in staat stelt om te profiteren van de voordelen van machine learning en AI. Het platform biedt data-science-componenten, die zowel historische als real-time datastromen integreren, analyseren en modelleren, om data intelligence oplossingen te bouwen en die direct operationeel in te zetten. Dat maakt Dimension een alomvattende data-science-platform die oplossingen van productiekwaliteit kan integreren in bestaande bedrijfssystemen.

Overheden en commerciële organisaties

Het sterke aanbod van HAL24K stelt het bedrijf in staat snel te groeien en een klantenbestand op te bouwen met zowel lokale en nationale overheden als commerciële organisaties op het gebied van water, verkeer en fleet- en assetmanagement. Dankzij deelname aan het Microsoft ScaleUp Program krijgt HAL24K toegang tot een groot aantal potentiële nieuwe afnemers, waaronder verschillende organisaties in de Fortune 500. Daarnaast kan het bedrijf rekenen op uitgebreide ondersteuning op technologisch gebied en contacten met Microsoft experts.

“We zijn er trots op te zijn geselecteerd voor het Microsoft ScaleUp Program en te worden gezien als een drijver van innovatie”, zegt Jerome Mol, CEO van HAL24K. “Bovenal zien we het als erkenning voor ons businessmodel en onze groeistrategie. We zijn blij dat een van de meest vooraanstaande technologiebedrijven inziet dat ons platform Dimension de potentie heeft om een impact te maken op het gebied van data science en smart infrastructure. Deelname aan het programma biedt ons bovendien de kans om onze organisatie nog sneller naar het volgende niveau te tillen.”

Over HAL24K

HAL24K is een Data Intelligence scale-up met vestigingen in San Francisco, Amsterdam en Londen. Het bedrijf levert operationele en voorspellende informatie aan (smart) city’s, landen en organisaties.

HAL24K combineert geavanceerde data-science-technieken – zoals machine learning en neurale netwerken – met modelling, analyses en visualisaties via het SaaS-platform HAL24K Dimension. Dit platform voorziet in realtime datagedreven besluitvorming in complexe en multidimensionale omgevingen, en leidt tot optimale benutting van resources, het voorkomen van disrupties en het besparen op kosten. Voor meer informatie: hal24k.com.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht