Industry Wire

Geplaatst door happn

Happn en ELLE lanceren podcast Love Matters

ELLE en datingapp happn bundelen krachten en lanceren een podcast over moderne liefde: Love Matters. De serie laat de verschillende vormen waarin liefde vandaag de dag voorkomt – van traditioneel tot experimenteel – de revue passeren.

In deze podcast worden verschillende liefdeskoppels uitgenodigd om hun verhaal te vertellen. ELLE features editor Malu de Bont interviewt de deelnemers apart, zodat ze open en ongedwongen kunnen praten over hun relatie. Elke aflevering belicht een ander element van liefde en geeft zo antwoord op de vraag wat liefde betekent in de 21e eeuw. Door naar alles te vragen – hoogtepunten, maar ook hindernissen – houd je elke aflevering één ding over: een goed liefdesverhaal.

Jennifer Faura, communicatie manager bij happn, zegt: “We zijn verheugd om samen met ELLE deze podcast te maken. Bij happn vinden we het belangrijk om moderne liefde in kaart te brengen; er is niet maar één manier van lief hebben. Het is van belang om het gehele spectrum van liefde te bekijken, vooral in deze tijd waar veel nadruk kan liggen op de perfecte partner. Hopelijk kan deze podcast verheldering brengen en anderen inspireren om buiten de gebaande paden te kijken.”

Malu de Bont, editor ELLE, voegt toe: “Er zijn al veel podcasts gelanceerd in de afgelopen jaren; het gaat gelukkig heel goed met de podcastmarkt. Een podcast zoals Love Matters over moderne liefde bestaat nog niet. De ELLE-doelgroep heeft een grote interesse in de liefde, maar hoort graag persoonlijke verhalen die het cliché vermijden. De Love Matters- serie geeft een sneak peek in andermans liefdesleven – en laat ondertussen zien hoe veel verschillende vormen van liefde er zijn.”

De Love Matters podcast is live gegaan op 17 november 2019 en te beluisteren via Spotify en iTunes.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht