Industry Wire

Geplaatst door Knorr

Healthy Sisters, lokale ondernemers en Knorr organiseren Ramadan Markt in Rotterdam

Eind volgende week begint de Islamitische vastenmaand, ook wel bekend als de ramadan. Ter gelegenheid hiervan organiseren de zussen Rachida en Najima Kharbouch – bekend van het online platform Healthy Sisters – samen met Knorr en lokale ondernemers uit de moslimgemeenschap op woensdag 6 maart een Ramadan Markt in Rotterdam. Bezoekers kunnen op de markt inkopen doen voor de ramadan en genieten van de kookkunsten van de zussen, geserveerd vanuit hun Healthy Sisters Ramadan Truck. Deze truck zal in de drie daaropvolgende dagen doorreizen naar Den Haag, Eindhoven en Utrecht. De markt en foodtruck zijn een initiatief van Knorr om bezoekers samen te laten komen voor de ramadan en kennis te laten maken met het halal assortiment.

Genieten van elkaar, eten en Arabische livemuziek
De Ramadan Markt in Rotterdam is een plek waar iedereen welkom is en uitgenodigd wordt om samen te eten, tijd met elkaar door te brengen en te genieten van Arabische livemuziek. Het Nederlands-Marokkaanse influencerduo Rachida en Najima zijn op de markt aanwezig met hun Healthy Sisters Ramadan Truck van waaruit zij gratis halalgerechten serveren, waaronder een Chorba soep, Harira soep en een veggie wrap. Verder zijn er op de markt verschillende lokale ondernemers uit de gemeenschap aanwezig, waaronder verkopers van gebedskleding en Eid-decoratie.

Healthy Sisters Ramadan Truck in Den Haag, Eindhoven & Utrecht
Na de Ramadan Markt in Rotterdam reizen de Healthy Sisters met de Healthy Sisters Ramadan Truck door naar Den Haag, Eindhoven en Utrecht waar zij hun gerechten eveneens aan bezoekers zullen serveren.

“Eten staat voor verbinden en tijdens de ramadan nog net iets meer. We kijken ernaar uit om de verschillende steden te bezoeken en daar mooie gesprekken aan te gaan onder het genot van heerlijke gerechten. We zijn zelf opgegroeid met de bouillonblokjes van Knorr, onze moeder gebruikte ze ook tijdens het bereiden van haar recepten. Ze nam ze destijds zelfs mee naar Nederland vanuit Marokko, omdat halal bouillonblokjes daar al eerder in het assortiment waren’’, aldus de Healthy Sisters.

Bekijk hieronder de verschillende steden en locaties waar de zussen en hun Healthy Sisters Ramadan Truck te bezoeken zijn:

Woensdag 6 maart: 14u tot 18u Ramadan Markt in Rotterdam op het Noordplein
Donderdag 7 maart: 15u tot 18u bij de Albert Heijn op de kruising Steijnlaan en Paul Krugerlaan in Den Haag
Vrijdag 8 maart: 16u tot 19u op het Septemberplein 18 in Eindhoven
Zaterdag 9 maart: 15u tot 18u bij het Winkelcentrum Overvecht ter hoogte van Roelantdreef 232 in Utrecht

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht