Industry Wire

Geplaatst door FourKites

Henkel, Dow, Bayer, AB InBev, Zebra Technologies en anderen brengen de toekomst van supply chain visibility in Europa in kaart tijdens FourKites Visibility 2021

AMSTERDAM – 17 september, 2021 – FourKites®, ’s werelds meest toonaangevende real-time supply chain visibility platform, kondigt vandaag aan dat zijn Europese klantcongres, Visibility 2021, virtueel plaatsvindt op 7 oktober. Het thema van dit jaar, “Go Beyond,” geeft een gedurfde visie voor supply chains van de toekomst, die draait om automatisering, innovatie en samenwerking. Tijdens de grootste virtuele supply chain-top ter wereld kunnen supply chain-leiders uit heel Europa netwerken, best practices en inzichten delen, en samenwerken aan FourKites’ product-roadmap.

“Het Visibility-congres van FourKites is precies wat de branche nu nodig heeft,” zegt Roy van der Heijden, Business Analist bij Int. Transportbedrijf van der Heijden, een toonaangevend aanbieder van vrachtvervoer en logistiek die recent werd toegevoegd aan de FourKites Premier Carrier List. “End-to-end, real-time transport visibility is een belangrijke prioriteit voor alle bedrijven, groot en klein, en ik verheug me op te luisteren naar de vele leiders in de industrie, en zie er naar uit om op dit unieke evenement in contact te komen met supply chain-collega’s.”

Het jaarlijkse FourKites congres, dat dit jaar voor de vierde keer wordt georganiseerd, brengt ’s werelds grootste community van verladers, transporteurs, 3PL’s en forwarders samen met experts en influencers uit de industrie, voor een reeks van informatieve sessies, presentaties en brainstorms over de toekomst van supply chain-management en automatisering. Supply chain-leiders van Dow, Bayer, Zebra Technologies, AB Inbev, Yara International en andere klanten nemen deel aan boeiende sessies die diverse onderwerpen verkennen. Van een nieuwe generatie van internationaal zeevracht-management, best practices op het gebied van verbetering van de efficiëntie en duurzaamheid van de supply chain, hoe om te gaan met verandering, tot het gebruik van data bij het nemen belangrijke zakelijke beslissingen. FourKites laat verder samen met zijn strategische partners Volvo Group, Qualcomm Ventures en Zebra Technologies toonaangevende innovaties zien.

Voormalig NASA-astronaut Scott Parazynski verzorgt de keynote. “Leiderschap is nooit een makkelijke taak,” zegt Parazynski. “En met de enorme ontwrichtingen en onzekerheden die de laatste paar jaar in de supply chain zijn ontstaan, is het een gigantische uitdaging om marktleider te zijn en het onderscheid te maken in een snel veranderende markt. Ik ben vereerd dat ik FourKites’ publiek, dat bestaat uit marktleiders, mag toespreken, want zij verleggen de grenzen van wat mogelijk is, en denken op het gebied van innovatie buiten de kaders in het bredere belang van de industrie.”

“We zijn blij dat we deze unieke gemeenschap van samenwerkende supply chain-leiders uit heel Europa kunnen samenbrengen,” zegt FourKites oprichter en CEO Mathew Elenjickal. “Het tempo van innovatie in deze industrie blijft toenemen en we werken met onze klanten samen om barrières in de huidige supply chains te doorbreken om echte end-to-end visibility, analyse en automatisering mogelijk te maken.”

In het jaar sinds Visibility 2020 heeft FourKites in zijn netwerk een recordgroei doorgemaakt, waaronder een groei in laadvolume van meer dan 50%, met op elk moment tot 2 miljoen ladingen en $100 miljard aan vracht in beheer. Ook was er 70% YoY groei in aangesloten faciliteiten, nu totaal 6,4 miljoen, een 140% YoY groei in zeevracht en zendingen per spoor en een 97% groei in luchtvracht. Daarnaast was er 22% groei in aangesloten transporteurs in 176 landen over de weg, per spoor, over zee, door de lucht en per koerier.

Verder introduceerde FourKites verschillende innovaties die een primeur waren voor de industrie, waaronder Dynamic Yard®, dat de visibility in magazijnen en op werven vergroot. Een andere primeur was Dynamic ETA® for Air, dat zeer nauwkeurige en geautomatiseerde ETA’s geeft voor 100% van de luchtvracht, in een tijd dat ETA’s voor luchtvrachtzendingen slechts 40% van de tijd beschikbaar zijn, en er tot twee dagen naast kunnen zitten. En FourKites introduceerde Dynamic OceanSM, een internationale nieuwe generatie visibility-oplossing voor zeevracht die geavanceerde document management-mogelijkheden, robuuste samenwerkingsfuncties en ondersteuning voor boekingen samenbrengt met superieure end-to-end real-time tracking. Als bewijs van zijn baanbrekende innovaties kreeg FourKites onlangs een octrooi toegekend voor de Smart Forecasted Arrival (SFA) mogelijkheden, die bedrijven voorzien van zeer frequente en nauwkeurige ETA’s voor vracht in transit – zelfs wanneer de vrachtwagen geen technologie (als ELD) heeft om locatiegegevens door te geven. FourKites werd in april als leider genoemd in het 2021 Gartner Magic Quadrant for Real-Time Transportation Visibility Platforms, en het verzekerde zich van $100M in financiering van Thomas H. Lee Partners, Qualcomm Ventures, Volvo Group Venture Capital en Zebra Technologies om verder te werken aan het definiëren van de toekomst van supply chain-automatisering.

Over FourKites
FourKites® is het belangrijkste supply chain visibility platform ter wereld, waarmee zichtbaarheid verder gaat dan transport naar werven, magazijnen, winkels en meer. Elke dag worden er meer dan 2 miljoen zendingen getrackt, over de weg, per spoor, over zee, door de lucht, via pakketdienst en koerier, in een bereik van 176 landen. FourKites combineert real-time data met krachtige machine learning om bedrijven te helpen bij het digitaliseren van hun end-to-end supply chains. Meer dat 600 van ‘s werelds bekendste merken – waaronder 9 van de 10 CPG en 18 van de top 20 voedsel- en drankbedrijven – vertrouwen op FourKites om hun bedrijf te transformeren en meer flexibele, efficiëntere en duurzamere supply chains te creëren. Kijk voor meer informatie op https://www.fourkites.com/.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht