Industry Wire

Geplaatst door Higuita

Higuita en Governor of Poker 3 voegen wat Yeeehawww toe

‘Governor of Poker 3, de social poker game waarin je speelt voor de lol en niet voor geld, lanceert haar nieuwe campagne in het thema ‘Bring some yeeehaaaw to the table’. In de commercial van creatief bureau Higuita zien we hoe een saai kantoor in één draai verandert in het wilde westen.

Alleen maar fun en géén gokken:
Governor Of Poker 3 is een van oorsprong Nederlandse pokergame met een Wilde Westen-thema waarin ervaren en onervaren pokerspelers zonder inzet van echt geld kunnen spelen. Van het oude Texas tot Las Vegas, je hebt als doel om zo ver mogelijk te komen in het virtuele Wilde Westen en zoveel mogelijk lol te hebben.

Dus waar je ook bent en wat je ook doet: het wordt altijd leuker wanneer je een potje Governor Of Poker speelt. Deze propositie werd vorig jaar voor het eerst geïntroduceerd door Higuita en Playtika, de gamestudio achter het spel, en krijgt nu dus haar vervolg.

De nieuwe campagne (tv-commercial, online video en OOH) wordt internationaal uitgerold met een focus op Nederland, Frankrijk en Duitsland. Het krijgt een verhoogde inzet rondom het EK voetbal, met als doel om nieuwe spelers binnen een overwegend mannelijke doelgroep uit te nodigen de laatste versie van Governor Of Poker te spelen.

Bekijk hier de commercial:

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht