Industry Wire

Geplaatst door Hike One

Hike One viert nieuwe partners

David van Duinen, Hylke van Maaren, Martijn Pillich en Roderick Trompert van ontwerpbureau Hike One (https://hike.one) hebben een deel van het bedrijf van de oprichters Matthijs Collard en Rick le Roy overgenomen. De vier zijn al enkele jaren verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de organisatie en zullen de komende tijd met veel enthousiasme verder blijven bouwen aan het bedrijf. 

Behoud cultuur voorop

Voor de oprichters van Hike One is deze stap een logisch vervolg voor het snel groeiende bedrijf. Matthijs Collard: “Rick en ik zochten naar manieren om onze handen vrij te maken voor nieuwe initiatieven, maar wilden wel dat de cultuur van Hike One behouden zou blijven. Toen David, Hylke, Martijn en Roderick voorstelden om een deel van onze aandelen over te nemen, waren we gelijk enthousiast. Ze kennen het bureau door en door en hebben meegebouwd aan het huidige succes. We zijn ervan overtuigd dat we samen Hike One nog verder kunnen brengen.”

Digitale producten ontwerpen

In de verdeling van de verantwoordelijkheden verandert met de overname niets: David van Duinen en Martijn Pillich richten zich op de bedrijfsvoering en Hylke van Maaren en Roderick Trompert zijn verantwoordelijk voor de ontwerpkwaliteit. Martijn Pillich: “We blijven samen met ons team doen waar we goed in zijn: slimme digitale producten ontwerpen”.

Over Hike One

Hike One ontwerpt product user interfaces, mobile apps en websites voor klanten zoals Funda, Marktplaats en Signify. Het bureau bestaat dit jaar 11 jaar, telt 70 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht