Industry Wire

Geplaatst door RTL

Holly Mae Brood, Stefan Jurriens en Nesim Najih nieuwe presentatoren Concentrate

Het succesvolle online jongerenplatform Concentrate ondergaat een volledige transformatie. Naast een nieuw stoer uiterlijk, krijgt de programmering een upgrade en is het kanaal ook drie nieuwe presentatoren rijker. Stefan Jurriens (StukTV), Holly Mae Brood (Nieuwe Tijden) en Nesim Najih (Supergaande) komen het team versterken. Vanaf 3 mei nemen zij het stokje over van Nanne Meijer en Monica Geuze, die na drie prachtige seizoenen zich op nieuwe projecten gaan richten. Vandaag is er een speciale afscheidsvideo voor Nanne en Monica te zien op YouTube.nl/concentratenl en verwelkomen zij samen met de andere Concentrate-presentatoren Kaj Gorgels, Thomas Cox, Kaj van der Ree en Bobbie Bodt de drie nieuwe hosts.

Holly Mae Brood is samen met Bobbie Bodt verantwoordelijk voor de vrouwelijke touch binnen het Concentrate-team. Holly Mae is onder andere bekend van ‘GTST’ en Nieuwe Tijden’, en schittert momenteel ook in het RTL 4-programma ‘It Takes 2’. Ze viert op 25 november haar 23e verjaardag en heeft in haar jeugd meegedaan aan onder andere het ‘Junior Songfestival’, ‘Kinderen voor Kinderen’, ‘Kinderen Zingen Met Sterren’ en de musical ‘Ciske de Rat’. Ook was ze een van de kandidaten in het RTL programma ‘Hollands Next Top Model’ en had ze een rol in de speelfilm ‘Sneekweek’ en de dansfilm ‘Hart Beat’.

Stefan Jurriens is 25 lentes jong en een van de drie teamleden van StukTV, het populaire YouTube-kanaal (1,4 miljoen abonnees) dat programma’s als ‘Roadtrippers’, ‘Jachtseizoen’ en ‘Extreme Roadtrip’ broadcast. Sinds zijn achtste levensjaar is hij al actief met filmen. Hij heeft zowel filmacteren als theater gestudeerd en richtte zich daarna op presenteren. Met StukTV heeft hij faam door de populaire opdrachtvideo’s, waarin hij alles uit de kast haalt om de meest gekke opdrachten uit te voeren die kijkers hebben bedacht. In het weekend reist hij met StukTV-kompanen Giel de Winter en Thomas van der Vlugt als DJ-team het land door, waar hij als MC de dansvloeren gek maakt. Stefan krijgt het nog drukker, nu hij zich ook heeft aangesloten bij het toffe presentatieteam van Concentrate.

Nesim Najih is programmamaker en presentator. Hij is 24 jaar en woont in Rotterdam. Samen met zijn partner Qucee wist hij binnen een jaar meer dan 300.000 abonnees aan zich te binden met YouTube-kanaal ‘Supergaande’. Hierop broadcasten zij straatinterviews met jongeren en presenteren ook de ‘Supergaande Talkshow’ en ‘Het Rad van Supergaande’. Daarnaast is Nesim ook een befaamd rapper en bracht in 2016 zijn album ‘Altijd dankbaar nooit tevreden’ uit. Vóór zijn YouTube-faam was hij reporter voor MTV, werkte voor BNN/Vara voor en achter de schermen en was presentator van het televisieprogramma RamBam. Onlangs debuteerde hij in de film ‘Op Zuid’ als hoofdrolspeler Tariq en sinds vandaag is hij nu ook officieel Concentrate-hero.

Meer informatie: YouTube.com/concentratenl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht