Industry Wire

Geplaatst door HSO

HSO neemt AKA Enterprise Solutions over in de VS

Amsterdam, Nederland en New York, VS, 11 augustus 2020  – HSO, een wereldwijde Microsoft cloud business applications partner, kondigt vandaag de overname aan van AKA Enterprise Solutions (AKA), Microsoft Dynamics 365 Partner, gevestigd in New York.

AKA Enterprise Solutions is een Gold Certified Dynamics 365 Consultancy partner die met toepassingen binnen het complete Microsoft productportfolio digitale transformaties realiseert voor zakelijke klanten in Noord-Amerika. Het bedrijf is meer dan 20 jaar geleden opgericht door Alan Kahn en Jack Ades, de co-CEO’s van AKA.

De overname van AKA is de eerste grote overname van HSO sinds het bedrijf in augustus 2019 een aanzienlijke investering ontving van  investeringsmaatschappij The Carlyle Group (NASDAQ: CG). De transactie is een belangrijke mijlpaal in de uitvoering van de strategie van HSO om zijn positie als wereldwijde partner voor bedrijfstransformaties met behulp van zakelijke Microsoft cloudapplicaties te versterken. Na de overname zullen Alan Kahn en Jack Ades de gecombineerde activiteiten van HSO in de Verenigde Staten leiden.

Alan Kahn, Co-CEO van AKA Enterprise Solutions: “HSO is de ideale partner voor AKA om onze ambitieuze doelstellingen in lokale en internationale groei te bereiken. We zijn erg enthousiast over de gezamenlijke reis die we starten en zijn blij dat we ons kunnen aansluiten bij een bedrijf dat onze waarden deelt als het gaat om teamwork en het behalen van resultaten. We kijken ernaar uit om HSO’s complementaire industrie-expertise en internationale bereik te benutten om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.”

Peter J. ter Maaten, oprichter en CEO van HSO: “AKA’s expertise en staat van dienst op het gebied van customer excellence zijn goed bekend binnen de Microsoft gemeenschap. Ik kijk er naar uit om samen te gaan werken met Alan, Jack en de getalenteerde mensen van AKA om ons bereik in de Verenigde Staten te laten groeien en onze klanten te helpen bij hun digitale transformatie. Dit is een belangrijke stap in de realisatie van onze ambitie om dé toonaangevende wereldwijde Microsoft-cloud business applicatiepartner te worden.”

[einde bericht]

Over AKA Enterprise Solutions:

Als Microsoft Gold Certified Partner en sinds lange tijd lid van de Inner Circle, heeft AKA Enterprise Solutions meer dan 20 jaar ervaring om organisaties te helpen hun werkplek te transformeren door gebruik te maken van Microsoft’s bedrijfsapplicaties en technologieplatform.

Microsoft Dynamics 365 oplossingen staan centraal in het ondersteunen van digitale transformatiestrategie van hun klanten. AKA levert industrie-specifieke consultancy, implementatie, integratie, development en managed services diensten. Kernsectoren zijn: financiële dienstverlening, media & entertainment, overheid en non-profit.

AKA staat aan de top van het Dynamics partnerkanaal op het gebied van reputatie, erkenning en omzet. De twee bedrijfseigenaren kregen twee keer de Microsoft Eagle Award, als erkenning voor een individu of bedrijf dat in een bepaald jaar de belangrijkste bijdrage heeft geleverd aan de Dynamics gemeenschap.

Over HSO:

HSO levert wereldwijd succesvolle bedrijfstransformaties met behulp van Microsoft-cloud bedrijfsapplicaties, data en analyses, waarmee het bedrijf de resultaten van klanten verbetert. HSO innoveert, ontwerpt, implementeert, integreert, optimaliseert en beheert bedrijfsprocessen en bedrijfsapplicaties op basis van Microsoft Dynamics 365, Microsoft 365 en Microsoft Azure.

Met meer dan 800 professionals in Europa, Noord-Amerika en Azië combineert HSO innovatieve technologie met uitgebreide industrie-expertise op het gebied van retail, distributie, productie en field services en wereldwijde support om klanten te helpen (waar dan ook) concurrentievoordeel te behalen en te behouden in de huidige digitale wereld.

HSO is onlangs erkend als Microsoft Partner of the Year 2020 in de categorie ‘Modernize Finance & Operations’. HSO maakt sinds 2007 deel uit van Microsoft’s Inner Circle, de top 1% van best presterende Microsoft partners wereldwijd.

 

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht